Ziare.com

Interventia militara a Rusiei in Ucraina nu este posibila - oficial rus

Joi, 27 Februarie 2014, ora 07:07

   

Interventia militara a Rusiei in Ucraina nu este posibila - oficial rus
Un scenariu care sa implice Rusia intr-o interventie militara in Ucraina a fost complet exclus, a declarat purtatorul de cuvant al Consiliului Federal din Rusia, Valentina Matviyenko.

"Rusia a subliniat si reafirma faptul ca nu avem niciun drept sa intervenim in afacerile interne ale unui stat suveran. Ideea de a acorda rapid cetatenie rusa si pasaport pentru rezidentii Crimeei este prematura", a declarat purtatorul de cuvant, potrivit RBTH.

Putin a ordonat exercitii militare la granita cu Ucraina: 150.000 de soldati, in alerta

"Suntem in favoarea integritatii Ucrainei ca un stat de sine statator si nu ar trebui sa existe vreun motiv pentru sentimente separatiste. Suntem alaturi de Ucraina, cel mai apropiat vecin al nostru si vrem sa-si mentina statalitatea", a mai spus Matviyenko.

Ea sustine ca Rusia este in favoarea unei rezolvari pasnice a crizei si sustine poporul ucrainean, impartind cu acesta credinta ortodoxa si relatiile de rudenie.

"Desigur, nu putem fi indiferenti in fata sortii etnicilor rusi care traiesc in Crimeea si reprezinta peste 60% din populatia regiunii, de aceea Consiliul Federal va urmari indeaproape desfasurarea actiunilor si va considera inacceptabila orice incalcare a drepturilor minoritatilor nationale care locuiesc in Ucraina".

"Actele constitutionale ar trebui sa fie validate numai printr-un referendum si de aceea populatia din estul Ucrainei are tot dreptul sa spuna ca nu a fost consultata in privinta ultimelor schimbari. (...) Deciziile care sunt potrivnice tarii nu trebuie luate de o mana de oameni din Rada Verkhovna (Consiliul Suprem al Ucrainei) ", a incheiat purtatorul de cuvant.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3152 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu este posibil.

Nu este nevoie.Rusia strange surubul economic si...Gata!.

 

@rautzu

- vrea sa spuna ca toate incalcarile sunt facute in cunoshtintza de cauza , cu asumarea riscurilor , dupa o analiza atenta ! :)

 
 

@OTTOman

- domnu' urologu' , scuteshte-ma de diagnoza ! ai sarcini mai importante !

"nu avem niciun drept sa intervenim in afacerile unui stat suveran"

Tupeu si nesimtire ruseasca.
Independenta Georgiei, Moldovei s.a. "nu se pun'...

 

Tupeu si nesimtire ruseasca.

Sa-tzi inshir cate guverne au debarcat USA ? :-((
Bre, v-atzi gasit VOI, mascaricii Zionului, sa deschidetzi gura, este? :-))

Si bagatu' nasului la Maidan prin alde McCain, lady Ahton, Steinmeier.. Aia ce-a fost, bre? Iar "revolutzii" aia instruitzi duupa broshuri pro-NATO fabricate la BELGRAD de un NGO d'ala "pasnic" internatzional --adica CIA & Co--, unde se explica ce echipament si armament trebuie sa aibe demonstrantzii, aia cum o numesti?
Bre tu inca nu pricepi ca toate scremelile astea ale USA de-a pune la cale Secolul maeerloc Nerocons, va storc de BANI, suntetzi financiar deja cu botul pe labe.
Din 2001 nu facetzi altceva decat.. sa-l copiatzti pe Biris Jeltzin care si-a damblagit tzara, la vremea lui.
Si Putina rade, ca nemtzii il au pe amaratul ala de Klitschko, iar Putina o are la mana pe Timoscenko.. Iar naparca va castiga alegerile prezidentziale.. si tot loa Putina va ajunge cu contractul de gaz.. Dar asta DUPA ce bagaratz 40 de miliarde de US$ in Ukraina si poporul va sc.uipa pe voi ptr ca ii nenorocitzi pamantul cu fracking si bagatzi ploshnitza FMI in ei.
ATUNCI se va misca Putina. Atzi mai portocalizat voi o Lovilutzie d'asta si? A iesit cum a vrut Putin.
Impaca-te cu ideea si nu mai trambitza aiureli p'aici.

Ca sa vezi...

Grob are un frate de cruce intru Zionism.
Pardon de 'stea', intru fanatism.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor