Ministrul rus de Externe: Nu putem pierde Ucraina, nazistii marsaluiesc in Kiev. Ne vom ajuta fratii

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 20:53
7977 citiri
Ministrul rus de Externe: Nu putem pierde Ucraina, nazistii marsaluiesc in Kiev. Ne vom ajuta fratii

Ucraina este cea mai apropiata natiune de Rusia, in ceea ce priveste istoria, cultura, viziunea asupra lumii si limba, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"Nu putem pierde Ucraina, deoarece aceasta tara nu se limiteaza doar la un grup de persoane care a dat o lovitura de stat si a preluat puterea, dar nici la nazistii care continua sa marsaluiasca prin Kiev si in alte orase mari, savarsind acte de vandalism, distrugand monumente si glorificand complicii lui Hitler", a sustinut oficialul rus, intr-un interviu televizat, arata Itar-Tass.

"Ceea ce se intampla in cadrul relatiilor dintre presedintii nostri demonstreaza ca vom gasi o cale sa iesim din criza si ne vom ajuta fratii ucraineni sa ajunga la o intelegere despre cum sa isi construiasca si sa isi dezvolte tara", a adugat ministrul de Finante de la Moscova.

Mai mult, el a spus ca Rusia va sprijini toate eforturile de implementare a acordurilor internationale, inclusiv cele stabilite cu Uniunea Europeana si Statele Unite, la Geneva, in acest an.

Porosenko: Vom avea gaze si caldura la iarna. Am ajuns la un acord cu Putin

Porosenko si Putin au ajuns la o intelegere

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a confirmat ca a ajuns la o intelegere cu Rusia pentru livrarea gazelor in urmatoarele luni.

Liderul de la Kiev a precizat, sambata seara, ca discutia de vineri cu Vladimir Putin a fost una prolifica, astfel ca tara lui va avea parte de caldura in sezonul rece. De asemenea, el si-a exprimat speranta ca razboiul gazelor sa ajunga la final.

"In baza consultatiilor de vineri, pot spune ca Ucraina va avea gaze, va avea caldura", a transmis presedintele Ucrainei intr-un interviu televizat.

Seful statului rus, Vladimir Putin, a mentionat ca a ajuns, vineri, la un acord cu omologul sau, Petro Porosenko, privind termenii livrarilor de gaze naturale rusesti, "cel putin pe perioada iernii".

Putin, acord otravit? Ce conditii a pus ca Ucraina sa nu moara de frig la iarna

Putin a facut insa un "apropo" mai mult sau mai putin direct Comisiei Europene sa ajute Ucraina sa-si plateasca datoriile fata de Rusia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Rusia pierde ucraina, #Rusia atac Kiev, #Rusia nazisti ucraina , #Rusia
Comentarii
Poza nusual
nusual
rank 5
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Sa vedem unde sa vor ascunde Javrov si Putin