Tragedie feroviara in Rusia: Ranitii ar putea primi compensatii de 57.000 de dolari

Marti, 20 Mai 2014, ora 21:27
1766 citiri
Tragedie feroviara in Rusia: Ranitii ar putea primi compensatii de 57.000 de dolari
Foto: aljazeera.com

Pasagerii raniti la bordul trenului Moscova-Chisinau, implicat marti in coliziunea cu un tren de marfa ce venea din Romania, ar putea primi compensatii de 57.000 de dolari.

Pasagerii raniti ar putea primi pana la doua milioane de ruble (aproximativ 57.000 de dolari) compensatii, a declarat Andrei Iuriev, seful Asociatiei Nationale pentru Asigurari Obligatorii, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

Un tren de marfa apartinand unei companii ucrainene, care transporta piese Renault din Romania catre Moscova, a lovit marti un tren de pasageri care se deplasa de la Moscova la Chisinau. Noua persoane au murit si cel putin 45 au fost ranite, potrivit informatiilor preliminare. Una dintre victime a murit la spital, din cauza ranilor suferite.

Tragedie feroviara in Rusia: Cinci cetateni moldoveni, printre morti

"Astazi (marti - n.red.) la ora 12.38 (11.38 ora Romaniei -n.red.), un tren marfar si unul de pasageri au intrat in coliziune pe linia Bekasovo-Nara, in apropiere de centrul regional Naro-Fominsk", a anuntat serviciul de presa al politiei transporturilor.

Prim-vicepremierul Olga Golodet a declarat ca 18 pasageri raniti sunt in stare grava la spitalele locale, majoritatea prezentand traume craniene. Cel putin unul dintre raniti este un copil.

Ministerul moldovean al Transporturilor sustine ca are informatii neconfirmate privind moartea a noua persoane.

O evaluare preliminara sustine ca problemele au inceput in momentul in care sasiul unuia dintre vagoane s-a rupt, provocand deraierea marfarului, care a lovit trenul de pasageri ce trecea pe sina de cale ferata alaturata. Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova ancheteaza daca incidentul a fost cauzat de o sina defecta.

Doua trenuri s-au ciocnit la Moscova: Zeci de morti si raniti - printre victime ar putea fi moldoveni (Video)

Serviciul de presa al Ministerului rus de Interne a anuntat ca a vandut 394 de bilete pentru cursa Moscova-Chisinau.

Circulatia a fost intrerupta temporar pe linia ferata afectata, iar autoritatile locale au pus in functiune curse de autobuz intre statii, pentru evitarea locului accidentului. Un numar de 70 de autobuze opereaza pe ruta dintre Aprelevka si Nara.

Ministrul rus pentru Situatii de Urgenta, Vladimir Puskov, se afla la locul accidentului.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#despagubiri raniti accident Rusia, #bani raniti accident Rusia, #morti accident tren Rusia, #raniti accident tren Rusia , #Rusia
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
57'000 de dolari rusesti ?!?!?