Un al doilea diplomat rus a refuzat sa se supuna testului de alcoolemie

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 20:18
3969 citiri
Un al doilea diplomat rus a refuzat sa se supuna testului de alcoolemie

Inca un diplomat rus, in afara de cel care a accidentat o tanara pe trecerea de pietoni, in Bucuresti, a refuzat sa se supuna testului de alcoolemie, dupa ce a fost oprit in trafic la un filtru rutier.

Alexey Bulanov, aflat la bordul unei masini cu numar diplomatic, a fost oprit de politisti langa Snagov, insa a refuzat sa sufle in fiola sau sa mearga la spital, pentru a i se recolta probe biologice, informeaza B1 TV.

Acesta este acum cercetat pentru refuzul de a se supune testului cu fiola.

Bulanov este al doilea diplomat rus care refuza sa se supuna autoritatillor din Romania, dupa mult mai celebrul caz care a avut loc duminica, cand un alt cadru diplomatic rus a lovita o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti.

Atunci, diplomatul care a cauzat accidentul a refuzat orice fel de test, motivand ca beneficiaza de imunitate diplomatica.

Rusia a refuzat ridicarea imunitatii diplomatice

Moscova a informat autoritatile romane ca nu va ridica imunitatea celui care a accidentat-o pe tanara romanca.

Mai mult, diplomatul rus a depus o cerere de a parasi teritoriul Romaniei, MAE fiind informat in acest sens.

Ministerul roman de Externe a facut demersuri urgente pe langa Ambasada Rusiei pentru a opri plecarea diplomatului rus din tara.

"MAE a facut de urgenta un demers pe langa ambasadorul rus, subliniind ca nu se justifica o plecare imediata a diplomatului, acesta beneficiind oricum de imunitate diplomatica.

Un astfel de gest intempestiv este de natura sa afecteze negativ perceptia publica asupra modului de abordare si disponibilitatii partii ruse fata de acest caz", sustine MAE.

Tanara lovita pe trecerea de pietoni de un diplomat rus

O tanara de 17 ani a fost lovita, duminica, pe trecerea de pietoni din dreptul statiei de metrou Nicolae Grigorescu, din Bucuresti, de o masina a Amabasadei Federatiei Ruse.

Masina ar fi circulat cu viteza mare, cel mai probabil cu 70 - 80 de kilometri pe ora. Anterior, tanara fusese evitata de un alt autoturism.

Fata a fost lovita frontal si aruncata la o inaltime de doi - trei metri, apoi a cazut pe asfalt.

Tanara este in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, avand contuzii la creier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rusia diplomat test alcool, #Rusia diplomat accident tanara, #Rusia Romania diplomat imunitate , #Rusia