Un oficial de la Moscova acuza dur NATO: Viseaza la un "maidan rusesc"

Vineri, 06 Martie 2015, ora 07:38
3476 citiri
Un oficial de la Moscova acuza dur NATO: Viseaza la un "maidan rusesc"
Foto: Ria Novosti

NATO viseaza la un "maidan rusesc", a afirmat joi emisarul Rusiei la Alianta Nord-Atlantica, Aleksandr Grusko, comentand conferinta interparlamentara UE pe probleme de politica externa si securitate, desfasurata joi la Riga, capitala Letoniei.

"Declaratia de la Riga arata o preocupare pentru democratia si politica interna din Rusia. Cel putin acum stim ca NATO are un vis, si anume un maidan rusesc", a comentat Aleksandr Grusko referindu-se la conferinta din capitala Letoniei, la care a participat si Alexander Vershbow, adjunct al secretarului general al Aliantei Nord-Atlantice, relateaza agentia rusa de stat Tass, in pagina electronica.

Putin: Extremistii folosesc "tehnologii colorate" impotriva Rusiei

"NATO are o istorie lunga de operatiuni hibride. Orice stat sau organizatie poate invata de la Alianta. Am vazut aceste semne arhicunoscute de intimidare militara, interventie sub acoperire, furnizare de sisteme de aparare si arme, santaj economic, duplicitate diplomatica, manipulare media si dezinformare publica in fosta Iugolsavie in 1999 si in Libia in 2011", a declarat Grusko.

Comandantul trupelor SUA in Europa: Rusia vrea sa controleze gurile Dunarii si sa distruga NATO

NATO si Uniunea Europeana vor aprofunda cooperarea, inclusiv pentru sustinerea unor parteneri precum Ucraina, Republica Moldova si Georgia, potrivit unui comunicat oficial facut public dupa conferinta de la Riga.

Oficial NATO: Militari rusi mor in Ucraina. Rusia mentine abordarea "revizionista" fata de R. Moldova

"Comunitatea euro-atlantica se confrunta cu noi amenintari si provocari, atat la frontiera estica, dar si spre sud. In partea de est, vedem o Rusie furioasa si revizionista care incalca reglementari internationale si care este pregatita sa redeseneze frontierele prin forta.

Rusia invita tarile NATO la o conferinta de securitate

Rusia continua sa destabilizeze Ucraina; este vorba de o evolutie aparuta de multi ani", manifestata in Republica Moldova si Georgia, a anuntat, la Riga, adjunctul secretarului general al NATO.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#NATO maidan Rusia, #acuzatii Rusia NATO , #Rusia