Ziare.com

Un post rus de televiziune risca sa fie inchis din cauza celui de Al Doilea Razboi Mondial

Marti, 04 Februarie 2014, ora 21:20

   

Un post rus de televiziune risca sa fie inchis din cauza celui de Al Doilea Razboi Mondial
Un post de televiziune din Moscova, care are o orientare favorabila Opozitiei si este foarte critic la adresa guvernarii actuale a Rusiei, ar putea fi inchis dupa ce a prezentat un sondaj controversat despre soarta orasului Leningrad in Al Doilea Razboi Mondial.

Spectatorii postului Dojd au fost intrebati daca ar fi fost mai bine ca orasul Leningrad, care a suportat un asediu de 900 de zile, in cursul caruia au murit aproximativ un milion de oameni, sa fie predat armatei germane in cel de-al Doilea Razboi Mondial, arata Radio Free Europe.

Multi politicieni rusi si alte figuri publice s-au inflamat si au cerut inchiderea postului. Mai multi operatori de cablu au anuntat ca vor opri retransmiterea canalului. Aleksandr Vinokurov, unul dintre proprietarii postului, a declarat ca va continua discutiile cu operatorii cat e necesar pentru a-i convinge sa restabileasca sau sa continue difuzarea postului.

El si-a afirmat opinia ca situatia se datoreaza unei operatiuni puse la cale de Kremlin. "Suntem absolut convinsi ca masurile luate de operatori s-au facut sub presiune", a spus Vinokurov, care a mai adaugat ca numarul de abonati online ai Dojd s-a dublat de cand televiziunea a inceput sa aiba probleme cu operatorii de cablu.

A.V.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1848 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si?

care au fost rezultatele sondajului?
ca sa ne facem si noi o parerea despre adevaratii rusi