Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fiul de 11 ani al lui Assad vrea ca SUA sa atace Siria

Vineri, 30 August 2013, ora 21:51
3682 citiri
Fiul de 11 ani al lui Assad vrea ca SUA sa atace Siria

Fiul in varsta de 11 ani al presedintelui sirian Bashar al Assad, Hafez, a indemnat Statele Unite ale Americii sa atace Siria, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook.

"Imi doresc atat de mult sa atace, deoarece vreau sa faca din acest urias atac inceputul a ceva al caror sfarsit ei nu il cunosc", scrie Hafez al Assad pe reteaua de socializare, potrivit New York Post.

Inca nu se stie daca profilul fiului lui Assad este sau nu real, insa o alta publicatie americana - New York Times - a adus in fata dovezi care ii sustin autenticitatea.

Postarea a fost comentata de persoane care par a fi copii sau nepoti ai unor membri ai regimului lui Bashar al Assad, inclusiv cei ai vicepresedintelui adjunct si fostului ministru de al Apararii.

Bashar al-Assad ameninta: Siria se va apara

In mesajul copilului este inclus si un apel pentru unitate nationala siriana impotriva amenintarii americane: "Poate ca vor distruge armata, insa nu vor distruge niciodata aceste resturi si bucati mici de rezistenta".

"Este ceea ce suntem, am fost nascuti sa luptam, ne vom lupta cu ei peste tot, pana cand vor iesi, daca vor intra in tara. Indiferent de cat de mult vor incerca sa ne scoata din pamantul nostru sfant, nu vor reusi niciodata", mai noteaza Hafez al Assad.

Postarea sa se incheie cu cuvintele "Syria forever and ever" ("Siria in vecii vecilor" - n. red.), urmate de patru emotiocioane cu litera V de la "victorie".

Presedintele sirian Bashar al Assad a afirmat, joi, ca tara sa "se va apara impotriva oricarei agresiuni", intr-o declaratie sfidatoare la adresa Occidentului, care ameninta cu o lovitura militara, in semn de pedeapsa pentru un atac chimic al regimului de la Damasc, ce a ucis sute de civili.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fiu Assad SUA atac Siria, #SUA interventie militara Siria , #Siria
Comentarii
Poza moshguerilla
moshguerilla
rank 5
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
"ameninţă: ... se va apăra"?! Asta nu-i tot un fel de "Ia-l de pe