Verighete romanesti care i-au uimit pe straini

Advertorial
Marti, 08 Mai 2018, ora 09:00
28166 citiri
Verighete romanesti care i-au uimit pe straini

Deschiderea Brilliant Point-ului FIRESC / FIRESQ in Cluj Napoca a insemnat nu doar revenirea in oras a acestui brand romanesc cu traditie in creatia de bijuterii din aur cu diamante certificate international dar si o ocazie pentru noi de a descoperi piese fabuloase.

Dupa 25 de ani de creatie, am spune ca sa vii cu ceva absolut nou este, daca nu imposibil, macar dificil. Iata ca nu este chiar asa.

Printre sutele de modele pe care le-am gasit pe Diamante.ro, am remarcat aceasta serie unica de verighete din aur cu diamante, cu designul inspirat de celebrele brauri ale Manastirii Trei Ierarhi din Iasi.

Ideea designerului Paula Constantinescu a prins contur iar bijuteriile care au luat nastere sunt imposibil de ignorat. "Am creat niste verighete-spectacol si reactiile oamenilor au fost pe masura. Romanii dar si striinii nu si-au putut ascunde incantarea, uimirea si entuziasmul. Toate astea ne-au facut pe toti sa realizam ca suntem pe drumul cel bun cu aceste piese. Aprecierea era sincera. Bijuteriile noastre chiar sunt spectaculoase", spune acesta.

Este un motiv de mandrie sa afli ca din ce in ce mai multi designeri romani lasa impresii puternice prin ceea ce fac. Stam bine si la haine, la design de interior sau de mobilier, iata ca aceste verighete din aur de 18kt cu diamante certificate international ne arata ca suntem foarte buni si la creatia de bijuterii.

"Linia de designer Arcade ne-a uimit pana si pe noi. Sunt niste verighete pe care cand le vezi ai tendinta sa le atingi sa vezi daca sunt reale. Arata intr-un fel greu de descris in cuvinte.

Sunt bijuterii valoroase cu mare incarcatura simbolistica. Si spun valoroase inca o data, fiindca nu sunt bijuterii ieftine. Tot ceea ce facem noi este realizat din aur pur de 18 kt si diamante certificate international. Suntem recunoscuti pentru un set de servicii post cumparare si un sistem de garantii pe viata, pe care alti producatori romani nu le au. Daca cineva a facut o bijuterie la noi, poate veni dupa 25 de ani si ii refacem acel model. Bijuteriile FIRESC/FIRESQ sunt deja lasate mostenire de familie", spune brand managerul FIRESC, Lucian Constantinescu.

Ideea ni s-a parut cu adevarat foarte tare si ne-am documentat un pic cu privire la acest lacas de cult.

Broderia zidurilor din piatra a dus faima acestui monument in toata lumea. Turisti europeni dar si din America sau Japonia, viziteaza acest lacas de cult, venind special sau fiind in deja traditionalele circuite pe la manastirile Moldovei.

Nu mai putin de 30 de bandouri ornamentale invauie spatiul exterior al Manastirii, acoperind aproape complet constructia, de la temelie pana la cornisa turlelor.

Designerul Casei FIRESC a avut suficient spatiu de inspiratie cat sa duca acest brand romanesc in toata lumea fiindca verighetele acestea sunt purtate in toate colturile lumii.

Dincolo de toate acestea sta si o doza de mandrie nationala cand stii ca un cuplu de prin cine stie ce tara isi intemeiaza oficial o familie, iar preotul le pune verighetele acestea fantastice create la noi.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#verighete aur , #bijuterii