Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

John jihadistul, intr-un clip inedit ca adolescent vesel si rusinos in curtea scolii, la Londra (Video)

Vineri, 06 Martie 2015, ora 17:03
5598 citiri
John jihadistul, intr-un clip inedit ca adolescent vesel si rusinos in curtea scolii, la Londra (Video)
Foto: Hepta.ro

Un videoclip aparut in presa il infatiseaza pe John jihadistul pe vremea cand era un simplu adolescent, in curtea scolii din Londra in care invata.

Filmuletul obtinut de Channel 4 si difuzat de CNN il arata pe tanarul Mohammed Emwazi cu o expresie inocenta pe chip, care mai tarziu urma sa devina calaul Statului Islamic.

In clip, John se afla in curtea scolii alaturi de mai multi colegi de-ai sai. Adolescentul este imbracat ca orice pusti londonez: intr-un hanorac cu fermoar, tras peste un tricou polo. El are in spate un ghiozdan si tine in mana o sticla de plastic, probabil cu apa sau suc.

Tatal lui John jihadistul: Sper sa mori, caine!

Niste tineri joaca baschet in apropierea sa, iar, la un moment dat acestia scapa mingea, care se rostogoleste catre el. Foarte indemanatic, tanarul Mohammed le da mingea inapoi.

Pare relaxat si vesel in unele imagini, in timp ce in altele are o expresie mai serioasa pe fata. In alta ordine de idei, acesta pare a fi un adolescent obisnuit, ca toti ceilalti.

Dar nu este. Baiatul din videoclip este Mohammed Emwazi, temutul terorist de la Statul Islamic, care a decapitat mai multi occidentali, dupa cum a dezvaluit directoarea Liceului Quintin Kynaston la care a invatat, Jo Shuter.

Portretul lui John jihadistul - de la elev pasionat de fotbal la ucigas cu sange rece

Ea a povestit ca Mohammed era un elev rusinos uneori, dar nu crea niciodata probleme si nu era cu nimic diferit de alti copii de varsta lui.

"Unii se luau de el cateodata, pentru ca era tacut si rezervat. In general, era un copil bun. Nu am avut nicio problema cu el", a spus Shuter.

Cum a reusit John jihadistul sa scape de serviciile secrete

Directoarea a precizat ca tanarul a inceput sa aiba note mai bune la scoala spre sfarsitul liceului si ulterior a urmat cursurile Universitatii Westminster din Londra, pe care a absolvit-o in anul 2009.

Acum, nu mai exista nimic inocent sau vesel in expresia lui John jihadistul, care apare in clipuri ingrozitoare ale Statului Islamic, in timp ce decapiteaza ostatici si ameninta cu atentate teroriste in SUA si Europa.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#John jihadisdul adolescent, #John jihadisdul copil, #John jihadisdul curtea scolii, #John jihadisdul video , #Statul Islamic