Statul Islamic: Il vom decapita pe Obama in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 08:59
12284 citiri
Statul Islamic: Il vom decapita pe Obama in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana
Foto: Hepta.ro

Un luptator al Statului Islamic a amenintat ca il va decapita pe presedintele SUA Barack Obama in Casa Alba si ca va transforma America intr-o provincie musulmana.

Jihadistul a lansat acest avertisment inainte sa ucida un soldat kurd, intr-un macabru clip de propaganda, potrivit The Independent.

Inregistrarea, care se numeste "Bombardarea musulmanilor pasnici in Mosul", prezinta imagini din orasul distrus de rachete, cu cladiri prabusite si cadavre pe pamant, atacul fiind comis de fortele kurde din Irak. In continuarea clipului, militantul Statului Islamic il ucide pe soldatul tinut prizonier.

Extremistul mascat ameninta ca va comite atentate in SUA, Franta si Belgia si ca membrii gruparii teroriste ii vor ucide pe presedintele american si pe liderul kurzilor. De asemenea, acesta mai spune ca jihadistii vor detona masini-capcana in tarile europene care fac parte din coalitia internationala de lupta impotriva Statului Islamic.

Militantul ISIL acuza ca fortele kurde "au bombardat musulmanii pasnici din Mosul cu rachete americane, au otravit zeci de persoane cu gaze", in timp ce pe inregistrare se derulau imagini cu cladiri distruse, cadavre si copii raniti.

"Asta este soarta tuturor celor care se opun islamului. Sa stii, Obama, ca vom ajunge in America. Sa stii si ca iti vom taia capul in Casa Alba si vom transforma America intr-o provincie musulmana. Acesta este mesajul pentru Franta si Belgia: vom veni la voi cu masini-capcana si bombe si va vom taia capetele", a spus jihadistul.

Amenintarea tipica Statului Islamic vine la scurt timp dupa ce gruparea extremista a avertizat ca un ostatic japonez si un pilot iordanian au mai putin de "24 de ore de viata".

Statul Islamic ameninta cu noi decapitari: Au mai putin de 24 de ore de trait

Mesajul postat marti dupa-amiaza solicita eliberarea irakienei Sajida al-Rishawi, condamnata la moarte in Iordania pentru implicarea intr-un atac terorist in 2005, in care au fost ucise 60 de persoane.

Statul Islamic a mai avertizat, saptamana trecuta, ca executa doi japonezi daca nu primeste o recompensa din partea oficialillor de la Tokio si, cum acest lucru nu s-a intamplat, unul dintre ostatici a fost ucis, iar celalalt urmeaza si el sa fie decapitat daca femeia irakiana nu este eliberata.

Statul Islamic a decapitat unul dintre ostaticii japonezi

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Statul Islamic Obama, #Statul Islamic decapitat Obama, #Statul Islamic America , #Statul Islamic