Circulatia rutiera din nordul Germaniei, blocata din cauza ninsorilor

Duminica, 10 Ianuarie 2010, ora 14:39
1991 citiri

Circulatia rutiera in nordul Germaniei era aproape blocata duminica din cauza ninsorilor, numerosi soferi ramanand blocati, iar Franta se confrunta cu probleme similare.

"Situatia din nord este dramatica", a spus Maxi Hartung, experta in transporturi. "Pe autostrada A20, oamenii sunt blocati de ore in sir", a adaugat ea, precizand ca unele portiuni din respectiva autostrada sunt complet blocate, informeaza AFP.

Intreaga Germanie a fost acoperita de zapada, mai ales in nord si est si noi ninsori sunt preconizate duminica in centru si est.

Traficul aerian a fost perturbat in numeroase regiuni, mai ales in Frankfurt, al treilea aeroport al Europei ca numar de pasageri. 61 de curse au fost anulate duminica dimineata, dupa cele 255 de sambata.

Ninsorile si poleiul din Franta continuau duminica sa perturbe transportul, dupa ce sambata seara o mie de pasageri au fost blocati pe aeroportul din Lyon. Circa 800 de pasageri, care nu au mai gasit camere la hotelurile de langa aeroport, si-au petrecut noaptea pe paturi de campanie instalate in salile de imbarcare de catre Crucea Rosie.

Operatiunile de inregistrare a pasagerilor au fost reluate duminica dimineata.

Traficul a revenit la normal pe aeroportul parizian Roissy-Charles-de-Gaulle, unde jumatate dintre curse fusesera afectate sambata.

Circulatia rutiera este perturbata in mai multe regiuni. Poleiul a provocat numeroase accidente in regiunea pariziana si s-au inchis tronsoane din autostrazi.

In intreaga tara, viteza trenurilor a fost limitata, aparand numeroase intarzieri. in plus, in sud-est, mii de case ramasesera fara electricitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#circulatie blocata ninsori, #ninsori Germania, #autostrada blocata Germania , #stiri externe