Fecioara Maria a vindecat o italianca - Biserica Catolica recunoaste oficial minunea

Luni, 22 Iulie 2013, ora 17:03
3609 citiri
Fecioara Maria a vindecat o italianca - Biserica Catolica recunoaste oficial minunea

Biserica romano-catolica a recunoscut in mod oficial producerea celei de-a 69-a minune de la Lourdes, dupa ce o italianca a fost vindecata complet in urma vizitelor la celebrul sanctuar din sudul Frantei.

Danila Castelli avea 34 de ani cand a inceput sa aiba probleme cu tensiunea arteriala, dupa ce suferise o histerectomie, o anexectomie si o pancreatectomie partiala, relateaza Independent Catholic News.

Cum stabileste Vaticanul daca aparitiile divine sunt autentice?

Pe masura ce starea sa de sanatate se inrautatea, Danila si sotul ei au decis sa mearga la Sanctuarul de la Lourdes si sa faca terapie la baile de acolo, in mai 1989, iar dupa tratament a inceput sa se simta din ce in ce mai bine.

Dupa ce a fost consultata de o echipa de specialisti in 1989, in 1992, in 1994, in 1997 si in 2010, medicii au ajuns la concluzia ca italianca s-a vindecat in mod miraculos si ca simptomele ei au disparut pe fondul unui remediu neidentificat, care nu are nicio legatura cu terapia si interventiile chirurgicale suferite.

O italianca s-a vindecat miraculos la Lourdes

Ca urmare a vindecarii miraculoase, monseniorul Giovanni Giudici, episcopul de Pavia, dioceza de care apartine Danila Castelli, a declarat vindecarea acesteia ca efectul unei minuni divine.

Sanctuarul de la Lourdes este vizitat anual de milioane de pelerini din intreaga lume, fiind renumit pentru vindecarile miraculoase ale bolnavilor care se inchina acolo. Desi se spune ca 7.000 de vindecari miraculoase s-ar fi petrecut in urma vizitarii sanctuarului, Biserica Romano-Catolica recunoscuse in mod oficial doar 68 dintre acestea.

Apa de la Lourdes ar putea avea proprietati tamaduitoare, potrivit oamenilor de stiinta

Papa Pius al X-lea a fost cel care a dispus ca toate vindecarile produse in urma pelerinajelor intreprinse la Lourdes sa fie analizate din punct de vedere stiintific, pe parcursul a mai multor consultari facute de o echipa compusa din zeci de specialisti.

Explicatia pentru aceste vindecari miraculoase ar fi faptul ca acolo, la Lourdes, in 1858, s-ar fi aratat insasi Fecioara Maria.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#minune Lourdes recunoscuta oficial, #biserica catolica minuni Lourdes, #Sanctuar Lourdes vindecari miraculoase , #stiri externe
Comentarii