Ziare.com

Fritzl va avea TV si computer la ospiciu

de Anca Serghescu
Vineri, 20 Martie 2009, ora 10:45

   

Fritzl va avea TV si computer la ospiciu
Spre deosebire de fiica sa, Elisabeth, care a fost nevoita sa stea intr-un subsol mare parte din viata, Josef Fritzl va avea parte de intreg confortul la ospiciul in care urmeaza sa fie cazat, in Viena.

"Monstrul din Amstetten" va beneficia de propriul calculator, de televizor si chiar de un animal de companie, daca va dori, in ospiciul Mittersteig din Viena, relateaza Daily Mail. Va avea acces la ziare si reviste si va putea juca baschet in curtea ospiciului. Fritzl va avea chiar oportunitatea de a invata o limba straina si va putea lucra cu ceramica, pentru ca zilele sa nu-i fie prea monotone.

"Nu il deranjeaza sa mearga acolo, nu ii pasa. Nu va fi ca la hotel, dar el isi doreste sa mearga undeva aproape de casa, in asa fel incat rudele sa-l poata vizita", a declarat avocatul sau, Rudolf Mayer, specificand ca ospiciul se afla la doar doua ore de Amstetten.

Cand nu va primi vizita acestora, asta in cazul ca cineva va dori sa-l mai priveasca in ochi, Fritzl, care va avea la dispozitie o camera de 4,8 pe 3,6 metri, doar cu putin mai mica decat subsolul in care si-a incarcerat fiica, va imparti cu ceilalti 90 de detinuti o bucatarie si un salon pentru servit ceaiul, pe care il va putea frecventa intre orele 9 si 18.

Mediul in care va locui va fi unul "select", doua treimi dintre cei incarcerati aici fiind acuzati de agresiuni sexuale. Din anturajul lui Fritzl va face parte si Robert Ackermann, care a ucis si mancat corpul victimei sale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 832 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor