OZN-uri filmate in Turcia (VIDEO)

Marti, 21 Octombrie 2008, ora 18:50
12735 citiri
OZN-uri filmate in Turcia (VIDEO)

Mai multe farfurii zburatoare au dat tarcoale spatiului aerian turc in perioada mai - septembrie 2008, potrivit unui material video filmat de una dintre garzile de noapte de la combinatul Yalcin Yalman, din Turcia.

Mai mult, specialistii spun ca sunt cele mai importante aparitii de pana acum ale unor OZN-uri surprinse vreodata pe camera.

Potrivit martorilor, obiectele se deplasau cu o viteza foarte mare, survoland zona asemeni OZN-urilor (Obiecte Zburatoare Neidentificate).

"Nu stiu exact ce sunt. Le-am filmat de mai multe ori, dar ne sunt total necunoscute. Am fost uimit cand le-am vazut si vreau ca toata lumea sa stie ca OZN-urile nu sunt povesti, ele chiar exista", a declarat barbatul in varsta de 42 de ani.

Materialele video au fost trimise reprezentantilor Centrului de Cercetari Stiintifice din Turcia, care au pus intrebari martorilor pe parcurs ce vizonau clipurile, cadru cu cadru, transmite The Sun.

"In acest uimitor colaj formele fizice ale OZN-urilor si structurile lor metalice sunt clare. Ce este si mai important este ca entitatile se pot distinge pur si simplu. Noi am vorbit cu toti martorii si am facut analize detaliate pentru fiecare minut din cele doua ore jumatate de film", a declarat un cercetator de la International UFO (Unidentified Flying Object), Haktan Akdogan.

"Dupa toate analizele am ajuns la concluzia ca acest colaj este suta la suta veritabil. Obiectele filmate au o structura si nu sunt rezultatul unui fenomen natural sau obiecte astronomice", a mai spus Akdogan.

Potrivit cercetatorului, OZN-urile nu sunt rezultatele niciunui trucaj computerizat si este timpul ca intreaga lume sa afle secretul acestor obiecte.

"Imaginile filmate vor avea un impact nemaipomenit in intreaga lume, sunt cele mai importante aparitii ale unor OZN-uri surprinse vreodata pe camera", a adaugat Akdogan.

Materialul video va fi publicat in intregime la conferinta anuala "UFO Data Magasine" in Ponterfract, West Yorks, pe 25 octombrie.

"Daca clipul din Turcia este autentic va aduce o schimbare serioasa in stiinta. Pot spune ca acest colaj este cu totul unic", a marturisit editorul revistei "UFO Data Magasine", Russell Callaghan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Uniunea Europeană deschide, din nou, ușa Turciei. Interesul pentru un mediu stabil în estul Mediteranei dă startul unor noi discuții
Uniunea Europeană deschide, din nou, ușa Turciei. Interesul pentru un mediu stabil în estul Mediteranei dă startul unor noi discuții
Liderii Uniunii Europene au adoptat miercuri seara o declaraţie prin care se afirmă dorinţa unei relaţii reciproc avantajoase cu Turcia şi un interes strategic pentru un mediu stabil în estul...
Liderul Hamas merge într-o țară NATO. Întâlnirea pe care o va avea cu unul dintre cei mai mari critici ai Israelului
Liderul Hamas merge într-o țară NATO. Întâlnirea pe care o va avea cu unul dintre cei mai mari critici ai Israelului
Liderul mişcării islamiste palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, urmează să aibă la sfârşit de săptămână o întrevedere cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Anunțul a fost...
#OZN, #Film, #Turcia, #Combinat, #Yalcin Yalman, #farfurii zburatoare , #stiri externe