Ziare.com

Planurile Al Qaida din Yemen in privinta unui razboi dintre Israel si Iran

Vineri, 20 August 2010, ora 09:16

   

Planurile Al Qaida din Yemen in privinta unui razboi dintre Israel si Iran
Al Qaeda din Yemen ordona islamistilor din regiune, intr-un nou mesaj audio, sa se pregateasca de razboiul "evreilor impotriva Iranului", care va cuprinde intreaga lume.

Pe site-ul TheDailyBeast.com, analistul Bruce Riedel vorbeste despre modul in care Al-Qaeda va incerca sa profite in cazul unui posibil conflict.

Potrivit acestuia, Israelul va lansa pentru inceput raiduri aeriene impotriva instalatiilor nucleare ale Iranului.

Numarului doi din reteaua Al Qaeda din Yemen, Saeed al Shehri, considera ca regimul siit de la Teheran va profita de atacurile israeliene pentru a captura orasele Mecca si Medina, dand vina pe Arabia Saudita ca ajuta Israelul.

La randul lor, israelienii vor prelua puterea asupra regiunii Levant pentru a crea "marele stat al Israelului". Astfel, populatia araba sunita din Orientul Mijlociu, va fi prinsa intre "evreii din Orientul Mijlociu si Iran", noteaza Bruce Riedel.

Potrivit acestuia, Iranul va ataca instalatiile americane din zona Golfului Persic, lucru care ii va incuraja pe sustinatorii Irakului si Afganistanului sa atace armata americana, declansand o campanie de teroare globala.

Saeed al Shehri a fost detinut la Guantanamo Bay timp de sase ani. Dupa ce a fost eliberat, el a fost trimis in Arabia Saudita, insa acesta a fugit in Yemen, unde a pus bazele AQAP.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2224 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sa ne scuteasca

stim ca AlQaeda e o himera, AlQaeda este guvernul SUA, ISrael si MareaBritanie.

 

R-war imi pare rau ca trebuie sa-ti spun ,tu nu esti sanatos omule,

Faci niste afirmatii care sint total aiurea .Profetia Bibliei se intimpla chiar daca tu aiurezi .Este exact ceea ce scrie ca Iran, cu toti aliatii lui vor merge la Mecca si Meghido ,ai sa vezi cu ochii tai ce se va intimpla cit de curind si sper sa te pocaiesti de faptele tale rele.Tu crezi nimai ce vrei sa crezi insa nu crezi realitatea ci iluziile pe care le ai in cap, asa si prietenii tai de pe forum.Eu nu zic ca america este perfecta, dar sa faci niste aluzii ca acestea ca americanii sint Al-Quaeda esti total iesit din comun, habar nu ai pe ce lume traiesti.

by the way r-wars,

lingeti bocancii singur .

Al-Qaida NU există și NU a existat vreodată !

Joseph John Hrevnack : "Adevărul goluț este că Al Qaeda nu există și niciodată nu a existat. Al Qaeda este un inamic fabricat care a fost creat de administrația Bush pentru a avea un pretext să ațațe războiul pentru controlul petrolului mondial. A auzit vreun american cuvantul “Al Qaeda" inainte de 9-11? "
Alex Jones : "Originea numelui "Al-Qaeda," și conotațiile sale arabe doedesc că de fiecare dată cand administrația Bush și Fox News sau orice alt individ care citează amenințările "Al-Qaeda" ca un mandat pentru război și totalitarism intern, ei nu fac decat să propage mitul că un asemena grup a existat vreodată"
Robert Cook - fost ministru de externe britanic, afirma către Camera Comunelor, chiar inainte de decesul său, că "Al Qaeda" nu este un grup terorist ci o bază de date despre mujaheddini și traficanți de arme folosiți de CIA și saudiți să introducă arme și bani in Afganistanul ocupat de sovietici.
BBC : Al-Qaida does not exist (http://vodpod.com/watch/1465090-bbc-al-qaeda-does-not-exist)
"Ana raicha Al Qaeda" inseamnă "Merg la toaletă". Este un cuvant foarte comun și larg răspandit in țările arabe pentru scaunul de toaletă. Acest termen vine de la verbul arab "Qa'ada" care inseamnă "a ședea", pertinent pe scaunul de toaletă. In cele mai multe dintre casele arabe sunt 2 feluri de toalete : "Al-Qaeda" sau "Hamam Franji" = toaleta străină și "Hamam Arabi" - toaleta arabă care este o gaură in podea. Nu mai puțin important este olița folosită de copii și numită "Ma Qa'adia" = mica toaletă. Deci dacă ai inființa un grup terorist te-i numi cumva "Toaleta" ? (http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fakealqaeda.html?q=fakealqaeda.html)

 

To be or not to be !

Adevarul gol-golutz e ca Kanata(scuzati cakofonia) nu exista si nici n-a existat vreodata. El a fost creat in adancimile abisale dintre prostia rasista ,antisemita si paranoia obsesiva, doar cu scopul de a abate atentia lumii de la adevaratul pericol de moarte care o paste si pe care va las sa-l ghiciti singuri!
In alta ordine de idei, foarte instructiva dizertatia despre toaletele din lumea araba. asa da, vrem sa auzim mai des parerea specialistilor in rah.aturi arabe !

kanata macar citeaza din surse verificabile si reale, pe cand tu aberezi de la sine putere.Asadar il cred pe kanata pt ca are totusi o opinie argumetnata. Cand combati vino cu argumente si nu cu .. capra mea e mai frumoasa decat a vecinului.

Despre faptul ca SUA si-a mai fracturat singura cate un os ca stat doar ca sa se lamenteze in fata comunitatii internationale Nu este o noutate.
A mai fost tentata sa isi detoneze cateva avioane pentru a isi creea un pretext pentru invazia Cubei. Documentul care face vorbire de asa ceva este un raport recent declasificat al CIA. In 1962 mai multi generali au sfatuit pe Nixon, pe atunci presedinte, sa provoace un atentat pe teritoriul SUA pentru ca armata sa aiba pretext sa atace Cuba.
Mai multi reporteri au demonstrat ca turnurile nu cadeau in urma incendiilor ci a fost detonat explozibil din interior. Doar cine nu are ochi sa vada poate fi ignoratan in fata dovezilor clare ca lumina zilei. SUA a preferat sa sacrifice o mana de oameni pentru a cuceri teritorii si pentru a se mentine in topul economiilor globale. Trist dar adevarat.

PAI DACA E-ASA ...

sa se pregateasca de razbel : sirienii le vor da arcurile, egiptenii sagetile, iar scuturile vor veni de la Gadafi... Cum sunt mari razboinici, se vor organiza in palcuri, cete si turme, avand la baza unitatea tribala... va fi o frumusete de razboi sfant arab, de n-o sa aiba CNN-u' reporteri sa cuprinda toate evenimentele anuntate de un neica nimeni cu turban si pretentii de sef de trib...o sa vedeti...

 

Casa Blanka ,da o sa lupte cu stergarele-n cap ,

si in ismene or mai bine zis camasile de noapte(still gown) hahahaha.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor