Povestea emotionanta a unui copil furat la nastere: Si-a intalnit mama dupa 41 de ani

Luni, 25 Mai 2015, ora 22:55
13872 citiri
Povestea emotionanta a unui copil furat la nastere: Si-a intalnit mama dupa 41 de ani
Foto: CNN

Un barbat care a fost furat la nastere si-a intalnit pentru prima oara mama, dupa 41 de ani. Imbratisarea dintre cei doi, care ar fi trebuit sa se intample in urma cu decenii, a fost profund emotionanta.

Nelly Reyes a asteptat ore intregi in sala de Sosiri a Aeroportului Arturo Merino Benitez din Santiago, Chile, tinand in maini un afis pe care scria "Asteptandu-l cu nerabdare pe Travis, mama Nelly si familia", se arata intr-un reportaj CNN.

La celalalt capat al terminalului se afla Travis Tolliver, cuprins si el de emotii, mai ales pentru ca nu stia cu siguranta daca il va astepta cineva.

Cand mama si fiul s-au vazut, nu a mai fost nevoie de cuvinte. Au alergat unul spre celalalt, iar imbratisarea parea ca nu se va mai sfarsi. Foarte putine rude stiau adevarata poveste.

"Nici nu stiu cum ma simt. E o nebunie! Nu credeam ca asa ceva se va intampla vreodata", a spus Tolliver printre lacrimi.

Mama sa, in varsta de 61 de ani, abia mai putea sa vorbeasca: "Il voi imbratisa in fiecare zi. Il iubesc atat de mult!"

Emotiile din aeroport au fost deznodamantul a patru decenii de tristete, minciuni, dezamagire si injustitie, dupa ce mama si fiul au fost despartiti la nastere.

Bebelusul furat la nastere a ajuns sa locuiasca la mii de kilometri distanta, in Washington, si a fost crescut de un cuplu care nu stia ce s-a intamplat in realitate, in timp ce mama biologica incerca cu disperare sa isi gaseasca fiul.

Tolliver a marturisit ca a stiut dintotdeauna ca a fost adoptat, insa nu stia ca a fost furat la patru ore dupa nastere. El a crezut mereu ca mama sa l-a abandonat si a trait cu o trauma colosala in tot acest timp.

Reyes a povestit ca, dupa ce l-a nascut pe Tolliver, asistenta i-a spus ca bebelusul are o boala rara de inima si ca, probabil, nu va supravietui. In cateva ore i s-a spus ca nou-nascutul a murit, insa, in ciuda insistentelor, nu i s-a aratat trupul neinsufletit si nici nu a primit un certificat de deces.

Nu s-a aflat nici pana in ziua de astazi cine l-a furat pe Tolliver la nastere si daca a facut-o pentru bani sau nu. Parintilor adoptivi din Statele Unite li s-a spus ca baietelul fusese abandonat.

El a facut demersuri pentru a-si gasi mama adoptiva dupa ce a aflat ca, in Chile, furtul de bebelusi este o practica des intalnita. Acum, Tolliver, alaturi de anchetatori, incearca sa afla ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#furat nastere intalnire mama, #furat nastere gasit mama , #stiri externe