Printul William se va lupta cu traficantii de droguri din Caraibe

Duminica, 01 Iunie 2008, ora 08:52
1381 citiri
Printul William se va lupta cu traficantii de droguri din Caraibe

Printul William isi va petrece vara in misiune in Caraibe. Acesta va participa la actiuni de control a vaselor din Caraibe pentru a prinde traficantii de droguri.

Ministrul Apararii a anuntat ca printul isi va petrece 5 saptamani la bordul navei HMS Iron Duke, care face parte din flota Royal Navy, transmite Sky News.

William va face parte din cei 185 de marinari de pe fregata care au fost insarcinati cu operatiuni de supraveghere si combatere a traficantilor de narcotice.

"Va fi emotionant sa il am aici", a declarat Amiralul Robert Cooling, asistent sef naval.

Inainte insa de a se imbarca pe vas pentru a pleca in misiune printul va fi nevoit sa urmeze un curs pentru a invata regulile elementare a sigurantei pe mare.

"El este asteptat sa invete cateva lucruri cum ar fi: navigarea, lupta cu focul si controlul pagubelor", a mai spus amiralul Cooling.

"Va fi supus si unor teste fizice de rezistenta pentru a fi pregatit in caz de urgenta", a mai completat acesta.

Inaintea de a se imbarca pe vas printul William isi va petrece o alta parte din timp pe un submarin nuclear apoi va zbura cu elicopterele armatei intr-o misiune de antrenament.

"Desi va fi in Caraibe viata pe vas nu va fi usoara. Cred ca printul va fi foarte obosit. Viata la bordul navei este una austera. Aceasta calatorie nu este o croaziera", a mai spus amiralul Cooling.

Printul William nu a fost trimis in misiunile din Iraq si Afganistan pentru ca acestea au fost considerate multe prea periculoase pentru el.

"Noi nu vrem sa il punem in pericol", a mai spus amiralul.

Peste 20 de tone de cocaina au fost capturate in ultimele 18 luni in Caraibe. Nava Iron Duke are autoritatea sa perchezitioneze vasele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rusia „invadează“ Cuba: Insula se pregătește să primească 200.000 de turiști ruși
Rusia „invadează“ Cuba: Insula se pregătește să primească 200.000 de turiști ruși
Cuba își va extinde rutele de călătorie cu Rusia în speranța de a trezi turismul din somnul post-pandemic. Națiunea din Caraibe vrea să primească aproximativ 200.000 de ruși în acest...
FBI a deschis o anchetă în cazul prăbușirii podului din Baltimore. Al patrulea cadavru a fost recuperat de scafandri FOTO/VIDEO
FBI a deschis o anchetă în cazul prăbușirii podului din Baltimore. Al patrulea cadavru a fost recuperat de scafandri FOTO/VIDEO
FBI a anunţat că a deschis luni, 15 aprilie, o anchetă penală în cazul prăbuşirii podului Francis Scott Key din Baltimore, iar oficiali locali au confirmat recuperarea unui al patrulea...
#William, #print, #misiune, #caraibe, #nava, #traficant, #narcotice , #stiri externe