Ziare.com

Site-ul presedintiei braziliene, atacat de hackeri

   

Site-ul presedintiei braziliene, atacat de hackeri
Autoritatile federale din Brazilia au demarat o ancheta in cazul unui atac informatic, care a vizat site-ul presedintiei, la o zi dupa preluarea functiei de catre noul sef al statului, Dilma Rousseff.

Site-urile presidencia.gov si brasil.gov au fost, duminica, victimele hackerilor din gruparea "Fatal Error Crew", care a revendicat, ulterior, atacul pe Twitter, precizeaza AFP.

Cele doua pagini au avut de-a face cu "suprasarcini intentionate de conexiuni, care au facut aceste adrese inaccesibile timp de mai multe ore", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului federal pentru gestionarea datelor (Serpro).

Site-ul Partidului Muncitorilor, al presedintelui Dilma Rousseff si al predecesorului sau, Luiz Inacio Lula da Silva, au fost de asemenea inaccesibile timp de 24 de ore, in urma unui atac informatic.

Presedintele Braziliei, Dilma Rousseff, prima femeie la conducerea tarii, si-a inceput, sambata, mandatul, urmandu-i lui Luiz Inacio Lula da Silva.

Dalma Rousseff are 63 de ani si este o fosta luptatoare de guerrila. Inainte de a castiga alegerile, ea a fost sefa administratiei prezidentiale si ministru al Energiei.


Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 10:46
Sursa: Ziare.com
Autor:Diana Robu

Articol citit de 420 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Nu exista comentarii postate de utilizatori.