Ziare.com

Ucraina considera Romania un "potential inamic"

Marti, 18 Noiembrie 2008, ora 22:45

   

Ucraina considera Romania un "potential inamic"
Ministrul ucrainean al Apararii, Iuri Ehanurov, a declarat ca orice stat care are pretentii teritoriale la adresa Ucrainei este considerat un potential inamic, in aceasta categorie intrand Romania si Rusia.

"Cred ca statele care au formulat pretentii teritoriale fata de Ucraina trebuie privite cu seriozitate", a afirmat Ehanurov in cadrul unei emisiuni televizate, citat de Novai Reghion.

Ehanurov a amintit cazul Insulei Serpilor, care "este in litigiu", dar si pe cel al insulei Tuzla si problema delimitarii frontierei din stramtoarea Kerci. El spus ca negocierile treneaza pentru ca "acolo exista petrol, acolo exista gaz".

Ministrul ucrainean si-a asigurat concetatenii ca Ucraina este capabila sa se apere, mentionand ca tara sa a mostenit mai mult de jumatate din arsenalul antiaerian al intregii Uniuni Sovietice.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3055 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
19 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ukraina sufera de complexul lipsei de traditie!

Pana acum nu a existat un stat ukrainean independent si suveran, iar o parte a teritoriilor acestui stat au apartinut in trecut altor state: Rusia, Romania, Polonia, Cehia, Austro-Ungaria.
Stiindu-se "cu musca pe caciula" ukrainienii sunt foarte atenti si foarte sensibili la orice aluzie la teritorii si reactioneaza disproportionat, aproape de fiecare data! Cu Romania au pe tapet, deocamdata problema Insulei Serpilor, pe care o va rezolva, sa speram, Curtea de la Haga! Marile lor probleme unt cu Rusia, pe teme Peninsulei Krimeea, si de aici ne putem astepta la orice, inclusiv la unele confruntari armate! Este tot ce ne-ar lipsi!!

 

Asa este.
Dovada o puteti urmari pe youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=J2DU3I0Sfh8

HUTUPANI !!!!!!!

Corect, a ,,mostenit" niste furaciuni bolsevice, a profitat de balmaseala istorica si s-a declarat ,,mostenitor" legal, a mai venit un *** numit Constantinescu de la Romania care a semnat ca recunoaste perfect legale acele furaciuni si pe mostenitori, iar acum razgandiciul numit Romania, s-a razgandit, adica vrea. Normal ca hotul se revolta!!!! Oriunde in lume frairul e vinovat ca se lasa furat(poate nu...). M-am nascut si crescut la cativa metri de gardul care taie nedrept Bucovina in doua. Pot spune ca sunt unul din cei pe care ii doare cu adevarat

Ucraina ...

Ukraine=Russia !!

 

zizi

Mare parte a Ucrainei e Maika Rassia.Stiati ca exista multe sate de etnici romani pe Bugul mijlociu,pana spre NIPRU?Probabil intr-o faza avansata de desnationalizare,aici religia ortodoxa nu-i ajunge,ci e folosita in defavoarea lor..

Ba si dincolo de orasul Harkov se afla urmasii romanilor ce l-au urmat pe Dimitrie Cantemir

Iar dincolo de muntii Urali, in Siberia ,nu l-i se stie numarul si pozitionarea decat catorva.

Gresit

daca le spui asta Ukrainienilor iti dau in cap instant.
E drept ca estul Ukrainei e sub influenta sovietica.

de ce ti-e frica nu scapi

ei stiu ca nu au drept peste mai bine din "teritoriul" pe care il detin fara nici un merit. dar intr-o zi se va intampla... crimeea va fi prima desprinsa si in furia neputintei vor tabari peste noi...

 

wwww

E o gluma,nu? Tabarand pe noi,tabara peste NATO!In acel moment intra(teoretic..sa speram ca si practic...) in functiune mecanismele de aparare ale NATO,dar e clar ca n-o s-o faca!

Hai ca ati luat-o pe ulei deja

Cine sa tabere pe noi taica ?

Interesana judecata !

Bolsevicul nu vede numai inamici,de aceia o fi Ucraina inconjuratas TOATA de inamici ?. Ucraina este ,,prietena,, cuiva ? In Romania ea a gasit pana in anul 2005 numai politicieni tradatori de tara,cocotati pe functia de presedinte,atunci i-i eram ,,prietena,, ? Stiu ca HOTUL striga:hotul.

 

Ucraina? putini stiu ca va fi

Se incurajeaza singuri, afirmand ca au antiaeriana Rusiei, mai bine de jumatate. Ok, asa o fi,insa este foarte veche. Daca era sa mai faca modernizari, inteleg, dar... CURAJ, GAINA, CA MAINE TE TAI!

 

ai uitat

AM ZIS.

Ucraina...?!?

Chelul isi pune mina in cap...,nu stiu de ce ne vede Ucraina ca pe un posibil inamic,Romania nu are pretentii teritoriale la ea(Ucraina)...ci ne vrem numai "teritoriile noastre"inapoi,ce-i anormal in asta?!?Iar faptul ca mostenesc de la rusi un "arsenal"intreg de...(?!?)"s-o traducem"ca pe un "avertisment???!!!Rusine sa le fie tuturor care incearca sa"ciunteasca"Romania oare nu se mai termina odata...sau abea acum incepe cu adevarat calvarul!

 

ACAPARAREA

DACA UCRAINA A FOST ALIPITA RUSIEI IN URMA TRATATULUI
GERMANO-RUS SI NU I-A PLACUT SUBJUGAREA, ELIBERANDU-SE, LA
FEL SI BUCOVINA DE NORD, BASARABIA SI SUDUL BASARABIEI, CU
CE-I VINOVAT POPORUL ROMAN,CA ARE ACELEA-SI PRETENTII, DE
ANULAREA TRATATULUI ? UNDE-I DREPTATEA SI RATIUNEA UCRAINEI?

 

iata si prostia

ce tara de ***!!!

 

Ucraina

Romania trebuie sa fie ferma privind intrarea ucrainei in Nato si CE. Daca nu isi sghimba atitudinea fata de populatia romaneasca si pretentiile absurde de a ajunge in vecinatatea
Constantei, tara noastra se va opune categoric intrari ei in
pactul NATO. Nu trebuiesc multe discutii ci o pozitie ferma.
Se pare ca vecinul slav are aceleasi veleitati ca si Rusia.
Un lucru e cert Ucraina e un dusman al Romaniei si are aceleasi tendinte expansioniste.N

 

Ia bre un calmant

ca iesplodezi acush

 

OK, ia si tu un calmant

ce te ambalezi asa ? Merita ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor