Ziare.com

Voronin a refuzat invitatia la dialog a liderilor democrati de la Chisinau

Vineri, 21 August 2009, ora 14:22

   

Voronin a refuzat invitatia la dialog a liderilor democrati de la Chisinau
Vladimir Voronin a refuzat sa primeasca invitatia la negocieri adresata de cele patru partide liberal-democrate din Parlamentul de la Chisinau.

Vineri, dupa ceremonia de inmanare a legitimatiilor de parlamentar, liderul PLDM, Vlad Filat s-a apropiat de Voronin pentru a-i oferi invitatia in scris semnata de cei patru lideri ai coalitiei. "Va rog s-o dati lui Mandru", a fost raspunsul lui Voronin, informeaza Jurnal de Chisinau.

Filat le-a spus jurnalistilor prezenti ca liderii Partidului Comunistilor fusesera invitati la dialog de cei ai Aliantei pentru Integrare Europeana pe 25 august, ora 11:00, in incinta Palatului Republicii.

"Voronin a refuzat sa primeasca invitatia, dar noi vom insista si le vom trimite invitatia prin curier. Decizia de a participa sau nu la discutii le apartine. Alianta pentru Integrare Europeana are o agenda pe care o va realiza", a mai spus Filat.

"Voronin se plangea ca nu primeste nicio propunere din partea coalitiei. A primit-o, dar asa cum am prevazut, a demonstrat ca ei nu sunt oamenii care sunt gata sa cedeze puterea si nu se pot conforma rezultatelor alegerilor din 29 iulie", a comentat si liderul PL, Mihai Ghimpu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 487 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor