"Turkmenator", in actiune: Un presedinte il imita pe Schwarzenegger (Video)

Vineri, 04 August 2017, ora 19:24
4280 citiri
"Turkmenator", in actiune: Un presedinte il imita pe Schwarzenegger (Video)
Foto: Hepta.ro

Presedintele turkmen Gurbanguli Berdimuhamedov a oferit mostre de combat, intr-o inregistrare televizata in care apare manevrand cutite si arme asemenea personajelor interpretatate de Arnold Schwarzenegger.

Asemenea unui alt lider din acea parte de lume, presedintele rus Vladimir Putin, Berdimuhamedov si-a aratat maiestria in nenumarate discipline.

Astfel, a cantat la chitara si la voce, a facut exercitii fizice la sala si a fost chiar DJ, a terminat primul in curse de masini si de cai, iar recent neconventionalul presedinte al Turkmenistanului si-a aratat alte talente pe care le poseda, scrie The Guardian.

Televiziunea de stat a difuzat imagini cu acesta imbracat in haine similare trupelor comando si purtand ochelari de soare, in timp ce tragea cu o mitraliera si cu un pistol si arunca cutite la tinta.

Dupa ce a fost aplaudat cu admiratie de militari, presedintele - care a obtinut 98% la alegerile din acest an, impotriva altor 8 candidati, a fost aratat cum cere un atac din elicopter.

"Luand una dintre armele care i-au fost prezentate, seful statului a demonstrat precizia tintei sale, care a dovedit inaltul nivel al pregatirii sale militare. Apoi, presedintele si-a demonstrat maestria in trasul la tinta cu un pistol", a transmis agentia nationala de stiri.

Un site de opozitie a editat filmarea folosind muzica din filmul de actiune "Commando", din 1985, care il are in rolul principal pe Schwarzenegger, in timp ce BBC il numeste "turkmenator".

Se pare ca filmarile au avut loc marti, in cadrul unei inspectii de trupe la un punct de frontiera aflat la sud de capitala Ashgabat. Site-ul Eurasianet scrie ca audienta presedintelui era formata, de fapt, din sefi din armata, politie, servicii de securitate, vami si procurori, toti imbracati ca soldati obisnuiti.

Berdimuhamedov este un fost dentist, care a devenit ministru al Sanatatii in perioada precedesorului sau, Saparmurat Niiazov, acesta din urma fiind recunoscut dupa ce a redenumit lunile anului in cinstea sa si a mamei sale. Niiazov a murit in 2006.

In anul 2015, o statuie de 21 de metri din bronz si placata cu aur de 24 de carate a liderului turkmen pe un cal a fost dezvelita in Ashgabat.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#presedinte Turkmenistan arme cutite, #Gurbanguli Berdimuhamedov tras tinta , #stiri internationale