Ziare.com

Viitor ministru brazilian implicat intr-un scandal sexual pe bani publici

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 23:34

   

Viitor ministru brazilian implicat intr-un scandal sexual pe bani publici
Viitorul ministru al Turismului din Brazilia a cheltuit peste 1.000 dolari de la bugetul de stat pentru a plati cheltuielile petrecerii dintr-un hotel vizitat, mai ales, de persoane amatoare de sex.

Chiar inainte de a-si prelua mandatul, guvernul noului presedinte al Braziliei, Dilma Rousseff, a fost implicat intr-un scandal cu accente sexuale.

Numit ca viitor ministru al turismului din Tara Cafelei, personajul in cauza a fost prins in mijlocul unui scandal care implica cheltuirea de bani publici, scrie Yahoo News.

Pedro Novais, in varsta de 80 de ani, se pare ca a organizat petrecerea de la hotelul "Caribe Pousada" in luna iunie a acestui an, pe cand era inca deputat al camerei inferioare a Parlamentului brazilian.

Plata catre hotel s-a facut in functie de numarul de ore petrecute si de persoanele implicate, dupa cum reiese din nota contabila trimisa Parlamentului. Astfel de locatii sunt numite in limbajul popular moteluri de ocazie, fiind intalnite la tot pasul in Brazilia. Ele sunt folosite, mai ales, pentru partide ocazionale de sex cu prostituate.

Brazilienii sunt foarte sensibili la cele mai mici acte de indisciplina politica, cu atat mai mult in acest caz. Ministerul Turismului va juca un rol important in viitorul Braziliei, care va fi gazda unor evenimente sportive importante precum Campionatul mondial de fotbal din 2014 si Olimpiada din 2016.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 898 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mosulica de 80 de ani!

"Pedro Novais, in varsta de 80 de ani" deci din articol reiese ca tinerelul de 80 de ani face sex. Pai asta da propaganda pentru Brazilia. Posibil sa fi fost cu doua? Halal mosulica. Dar cu redactia cum stam? cam slab.

 

SA MATALE SANATOS, DA' NU QAI AUZIT DE ALA DE 93 DE ANI ...

Care a posedat-o Salbatic pe Muierea lui de 25 si, cand aceasta, incantata de Prestatiunea nr.5(cinci) din ACEEASI Noapte i-a amintit de Prestatiunile Anterioare, Devaastatoare si deci, de NeUitat, 1, 2, 3, 4 i-a zis, mirat foarte :

Cum ? Am mai fost pe la tine Noaptea Asta ?
Ce tz-ie si cu Alzheimmeru' Asta ... :)):)):))

 

 


Vezi comentarii inadecvate
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor