Cine acuza Twitter de evaziune fiscala

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 09:11
1017 citiri
Cine acuza Twitter de evaziune fiscala
Foto: Good Morning Turkey

Premierul Recep Erdogan a trecut la planul B, dupa ce incercarile sale de a interzice Twitter in Turcia au esuat. Astfel, prim-ministrul a acuzat reteaua sociala de evaziune fiscala.

Erdogan a promis ca se va ocupa de aceasta situatie si a sugerat ca si alte companii din mediul online, precum Facebook si YouTube, ar putea fi acuzate de evaziune fiscala, transmite engadget.com.

Nu se stie inca daca afirmatiile lui Erdogan vor ramane numai atat sau vor merge mai departe. Pana in acest moment, nu a fost inregistrata nicio plangere impotriva Twitter.

In plus, ideile lui Erdogan nu se potrivesc cu cele ale judecatorilor din Turcia, care au dat unda verde utilizatii Twitter, dupa ce premierul a vrut sa interzica reteaua de socializare in tara sa.

Acesta este de parere ca magistratii Curtii Constitutionale "intervin in politica" prin sustinerea libertatii de exprimare. Totusi, autoritatile din Turcia au reusit pana acum sa interzica YouTube-ul.

Twitter, interzis intr-o tara vecina Romaniei. Urmeaza YouTube si Facebook

Twitter poate fi din nou accesat in Turcia, de la sfarsitul lunii martie, dupa ce un tribunal a ordonat autoritatii de telecomunicatii sa refaca accesul la reteaua de socializare, la cinci zile dupa ce acesta a fost blocat de Guvern.

Guvernul din Turcia a incalcat legea - Un tribunal da unda verde utilizarii Twitter

Interdictia a fost impusa dupa ce platforma de microblogging a fost utilizata pentru a fi postate inregistrari ce ar fi dovedit ca Erdogan este vinovat de coruptie.

Turcia: Twitter, folosit pentru a pata imaginea premierului - cum au pacalit utilizatorii interdictia

De asemenea, ONU a cerut Turciei sa deblocheze accesul la Twitter, acuzand Ankara ca incalca obligatiile asumate pe plan international cu privire la drepturile omului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#erdogan twitter, #premier turc Twitter, #Twitter evaziune fiscala, #Twitter Turcia , #Turcia