Ziare.com

Ucraina nu trimite armata in Crimeea: Rusia ar intra cu tancurile peste noi

de Alex Varzaru
Miercuri, 12 Martie 2014, ora 14:56

   

Ucraina nu trimite armata in Crimeea: Rusia ar intra cu tancurile peste noi
Presedintele interimar al Ucrainei a declarat ca tara sa nu va interveni in Crimeea pentru a opri secesiunea. O astfel de interventie ar expune Ucraina unui atac in est, unde "Rusia a masat unitati importante de tancuri".

"Nu putem lansa o operatiune militara in Crimeea, pentru ca am expune frontiera de est si Ucraina ar ramane neprotejata", a spus Oleksandr Turcinov. "Ne provoaca pentru a le oferi un pretext sa intervina in restul Ucrainei, dar nu putem sa facem ce scrie in scenariul scris de Kremlin", a spus Turcinov, potrivit The Guardian.

Ajutor nesperat pentru Ucraina: O super-putere din Europa ii intinde mana in problema gazului

Crimeea urmeaza sa tina duminica un referendum privind integrarea in Rusia, actiune organizata de liderii autoritatilor autoproclamate ale regiunii. Turcinov a descris referendumul pentru secesiune ca un fals al carui rezultat va fi decis in "birourile din Kremlin".

Uniunea Europeana a avertizat Rusia ca va proceda la inghetarea conturilor si bunurilor rusesti din Occident, si va interzice oficialilor rusi sa mai patrunda pe teritoriul sau daca Moscova nu accepta sa intre in dialog cu autoritatile ucrainene. Rusia insa nu vrea sa accepte legitimitatea conducerii ucrainene.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3676 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

distractia ar fi fost totala sa fi trimis..

.

 

 

Nu numai fata, dar si ce spune-l tradeaza...:)))

Mi-e deja mila de ucrainieni!!!...

 

 

"Ne provoaca pentru a le oferi un pretext sa intervina in restul Ucr

in sfarsit vorbeste inteleciunea din el. la urma urmei crimeea mu era a lor. nici tatarii nu au de ce s-o revendice ca si aia s-au stabilit destul de tarziu acolo. asa ca ea se intoarce inapoi la mama rusia.

 

 

Varzarule, dar de ce nu comentezi faptul ca rusii le-au permis

ucrainienilor sa survoleze zona de granita, ca sa vada ca nu e picior de trupa in zona de granita?...Nici un fel de forte. Nimic.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor