Explozie pe o strada din Kiev

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 12:30
1568 citiri
Explozie pe o strada din Kiev
Foto: Fakty

O explozie s-a produs in noaptea de miercuri spre joi la Kiev, la intrarea intr-o agentie bancara, aceasta fiind prima din capitala ucraineana de la inceputul conflictului din Donbas, in estul tarii.

Politia nu a identificat inca tipul explozibilului folosit, dar a precizat ca nimeni nu a fost ranit, relateaza agentia Zik, in pagina electronica.

Aceasta este prima explozie produsa la Kiev de la inceputul conflictului din Donbas, dupa ce mai multe astfel de deflagratii au avut loc la Odessa si Harkov.

Potrivit agentiei ruse Tass, care citeaza postul de televiziune ucrainean 112.ua, politia a gasit alte doua dispozitive explozibile dupa acest incident.

Adevarata tragedie din Ucraina: Zeci de copii au fost ucisi in explozii

Ucraina este afectata de un conflict separatist care izbucnit in martie 2014 in regiunile Donetk si Lugansk, dupa anexarea Crimeii de catre Rusia. Luptele s-au soldat cu peste 6.000 de morti pana in prezent, potrivit ONU.

Merkel: Armistitiul din Ucraina nu e respectat in totalitate. Premierul de la Kiev da vina pe rusi

La 12 februarie, grupul de contact, din care fac parte reprezentanti ai Moscovei, Kievului, OSCE si lideri separatisti prorusi din estul Ucrainei, a semnat la Minsk o intelegere care vizeaza sa puna capat conflictului ucrainean. Intelegerea a fost negociata in "formatul Normandia", de catre presedintii Rusiei Vladimir Putin, Ucrainei Petro Porosenko, Frantei Francois Hollande si cancelarul Germaniei Angela Merkel.

Armistitiul a fost deja incalcat de catre rebelii prorusi, care au preluat controlul asupra orasului Debalteve, un nod feroviar strategic din regiunea Donetk, in estul Ucrainei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#explozie Kiev, #explozie strada Ucraina, #explozie banca Kiev , #Ucraina