Mama model in Donetk: Si-a adus fiul inapoi la inchisoare, dupa ce acesta evadase

Marti, 12 August 2014, ora 16:38
1903 citiri
Mama model in Donetk: Si-a adus fiul inapoi la inchisoare, dupa ce acesta evadase
Foto: Raw Story

La cateva ore dupa ce a fugit din inchisoarea de maxima siguranta din Donetk, avariata de explozia unui proiectil de mortier, unul dintre cei 100 de evadati a fost adus inapoi de mama lui.

"Chiar el spusese ca se va intoarce, ca sa nu se considere ca e vorba de o evadare. Facem asta in respect fata de lege", a spus Natalia Nikitenko jurnalistilor de la AFP, in timp ce se urca inapoi in masina parcata in afara inchisorii, potrivit Raw Story.

Fiul Nataliei Nikitenko, care mai are de stat 4 ani in inchisoare pentru furtul unei masini, este unul dintre cei 106 de detinuti care au fugit din penitenciar dupa ce acesta a fost bombardat de fortele guvernamentale duminica seara.

Un oficial al penitenciarului a declarat ca detinutii au fugit de frica. Un detinut a fost ucis in bombardament si mai multi raniti. Dintre cei fugiti, 34 se reintorsesera pana luni.

Razboi in Ucraina: Peste 100 de hoti, criminali si violatori au evadat din inchisoare

"Cum poti trai fara lege?" a mai spus Nikitenko, care a adaugat ca si-a adus fiul inapoi la inchisoare pentru ca acesta dorea acelasi lucru, si care a povestit varianta evadarii asa cum i-a fost relatata de el.

Astfel, duminica, in afara cladirii unde era detinut s-a auzit zgomote de lupta. El a iesit imediat afara si a vazut un om decapitat care zacea in curte. S-a speriat si a fugit "ca un glonte", astfel incat mai tarziu nici nu si-a dat seama cum a ajuns acasa.

Un corespondent AFP a povestit ca luni portile inchisorii erau deschise si militari rebeli patrulau zona.

Conducerea inchisorii crede ca multi dintre cei fugiti stau ascunsi in apropierea inchisorii. "Cand se sperie, oameni se ascund in adaposturi antiaeriene si pivnite. Acum verificam sa vedem cati lipsesc", a declarat un oficial al penitenciarului.

Centrul Donetkului a fost bombardat puternic de fortele guvernamentale in ultimele zile, dupa ce orasul a fost incercuit. In ultimele saptamani, armata guvernamentala a cucerit mare parte din teritoriul capturat de separatisti, care acuma sunt concetrati in numai doua orase mari, Donetk si Luhansk.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ucraina Donetk penitenciar evadat, #Donetk evadat adus mama, #Donetk inchisoare evadat mama , #Ucraina