Ucraina: Incepe marea manipulare? Trei statii de metrou, evacuate de teama "bombelor"

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 12:44
2141 citiri
Ucraina: Incepe marea manipulare? Trei statii de metrou, evacuate de teama "bombelor"

Politia ucraineana a primit rapoarte potrivit carora au fost puse bombe la trei statii de metrou din Kiev.

Apelurile au fost facute pe numarul de urgenta 102, de persoane necunoscute, care au anuntat ca au amplasat materiale explozive la trei statii de metrou din centrul capitalei Ucrainei, scrie Interfax.

Statiile Teatralna, Krescatik si Maidan Nezalejnosti (Piata Independentei, unde se desfasoara protestele anti-guvern - n.red.) sunt evacuate. La fata locului au ajuns genisti, caini antrenati pentru a mirosi explozibilul si alte echipaje de politie.

Statiile mai opereaza doar pe firul de iesire din reteaua subterana, pana la evacuarea tuturor pasagerilor.

Informatia privind bombele de la metrou vine la scurt timp dupa ce opozitia ucraineana a avertizat ca autoritatile planuiesc sa declare starea de urgenta in Ucraina.

Liderul factiunii parlamentare a partidului Batkivscina, Arseni Iatseniuk, a spus ca "administratia presedintelui Ianukovici lucreaza in prezent la introducerea starii de urgenta" si suprimarea violenta a protestelor, intrucat aceasta este conditia pusa de Rusia pentru a oferi administratiei ucrainene ajutor financiar.

Serviciul de Securitate al Ucrainei ar fi inceput deja sa lucreze la preluarea controlului, "pe care nimeni nu l-a preluat pana acum pentru ca puterea apartine poporului ucrainean", crede Iatseniuk.

"Ne adresam presedintelui Viktor Ianukovici oficial - incercarile de introducere a starii de urgenta nu sunt decat o lovitura de stat data de Viktor Ianukovici", a mai spus liderul opozitiei.

Daca se impune starea de urgenta, Iatseniuk indeamna oamenii sa iasa pe strazi la miting. "Daca ei cred ca pot suprima aceasta situatie prin starea de urgenta, raspunsul nostru este urmatorul - asta nu va face decat sa escaladeze situatia. Si vina pentru, Doamne fereste, varsarea de sange, va fi personal a lui Viktor Ianukovici".

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Ucraina bombe metrou, #Ucraina protest violente , #Ucraina
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
"teroristii" baga bombe in Ucraina ! demonstratiile se sisteaza
Poza copilul
copilul
rank 1
:))) peste 25 ani,o sa bei vin,din ulcele facute din mine ! Optimist