Fondatorul Wikileaks va prezenta o emisiune televizata

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 13:06
873 citiri
Fondatorul Wikileaks va prezenta o emisiune televizata
Foto: deadline.com

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a anuntat ca va avea propria emisiune televizata, in care va intervieva oameni din intreaga lume.

Printre cei pe care Assange spera sa-i aduca in emisiune se numara "politicieni cheie, ganditori si revolutionari din toata lumea", conform The Australian.

Potrivit unui anunt publicat pe site-ul Wikileks, noua emisiune se va concentra pe viitor, cu tema "lumea maine", iar Assange a declarat ca spera ca emisiunea sa-i permita sa aduca la un loc mai multi iconoclasti, vizionari si oameni apropiati puterii, pentru a obtine punctul lor de vedere in privinta lucrurilor pe care le rezerva viitorul.

"Pe durata acestor emisiuni, voi explora posibilitatile viitorului nostru, in discutii cu cei care il deseneaza.

Aceasta este o oportunitate captivanta pentru a discuta viziunea oaspetilor mei intr-un nou gen de emisiune care examineaza filosofiile si zbaterile intr-o viziune mai clara si mai adanca decat pana acum", a spus fondatorul Wikileaks.

Emisiunea ar urma sa inceapa la jumatatea lunii martie, in 10 episoade saptamanale, de cate o jumatate de ora, si se va axa pe protestele si revoltele din Orientul Mijlociu.

Wikileaks a declarat ca aproximativ 600 de milioane de abonati ai retelelor de difuzare a posturilor TV vor avea posibilitatea sa vada emisiunea.

Inca nu se stie daca vreo televiziune a inclus in grila sa de programe emisiunea, sau daca Wikileaks va alege sa transmita programul prin intermediul Internetului.

Cei care sunt interesati sa transmita emisiunea prezentata de Julien Assange vor fi nevoiti sa contacteze compania numita Quick Roll Productions, se mai arata in anuntul Wikileaks.

Julien Assange se afla inca in asteptare pentru a afla daca un tribunal englez il va extrada in Suedia, el fiind acuzat de viol si agresiune sexuala.

Fondatorul Wikileaks sustine in continuare ca este nevinovat si ca acuzatiile ce i se aduc sunt motivate politic.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Julien Assange, #Assange Wikileaks, #Wikileaks, #Julien Assange TV , #Wikileaks