UPC lanseaza televiziunea 3D pe piata din Romania

Joi, 19 Mai 2011, ora 12:29
3418 citiri
UPC lanseaza televiziunea 3D pe piata din Romania
Foto: Arhiva

UPC Romania anunta ca reteaua sa este pregatita pentru transmisii in format 3D, fiind primul operator de telecomunicatii de pe piata locala a carui retea poate transmite astfel de continut.

Totodata, UPC anunta difuzarea, in premiera in Romania, a turneului de tenis Roland Garros in format 3D, in urma achizitiei de la Eurosport a drepturilor de transmisie, in exclusivitate, se precizeaza intr-un comunicat remis, joi, Ziare.com.

UPC Romania marcheaza astfel o noua premiera pe piata locala de telecomunicatii si continua seria de inovatii prin care clientii companiei se pot bucura de noi tehnologii si de experiente unice. Lansarea tehnologiei 3D este rezultatul investitiilor continue in modernizarea retelei, pe care compania le-a facut in ultimii 2 ani, se mai arata in document.

"Tehnologia 3D este considerata urmatoarea revolutie in televiziune si ne bucuram sa fim primul operator de telecom care ofera continut 3D in Romania. Prin transmisia turneului de tenis Roland Garros, unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului, aducem clientilor nostri spectacolul 3D si emotii la cote maxime intr-o experienta unica", a declarat Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Clientii UPC HD si HD DVR au acces la continut 3D fara niciun cost suplimentar, singura conditie fiind aceea de a detine un televizor 3D.

UPC anunta ca va oferi clientilor posibilitatea de a urmari turneul Roland Garros in format 3D prin intermediul a trei mediabox-uri: HD - Pace HD 7111, DVR HD Cisco 8584 si DVR HD Cisco 8685.

Totodata, cu ocazia lansarii tehnologiei si a continutului 3D, UPC Romania vine cu o noua oferta atractiva - pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D, care aduc clientilor servicii de televiziune, Internet si telefonie, precum si un mediabox HD sau DVR HD la preturi mai mici.

Pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D pot fi achizitionate la pretul de 55 de lei (fara TVA) si respectiv 90 de lei (fara TVA).

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.140.000 de clienti in 200 orase.

C.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#UPC Romania televiziune 3D, #turneu tenis Roland Garros , #3D