Premiera in Romania: Orasul care va avea Internet gratuit in toate autobuzele de calatori

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 17:39
2710 citiri
Premiera in Romania: Orasul care va avea Internet gratuit in toate autobuzele de calatori
Foto: Adevarul

Calatorii din Alba Iulia se vor bucura de Internet gratuit in toate autobuzele, incepand cu 1 decembrie, dupa ce Societatea de Transport Public (STP) a decis sa doteze toate autovehiculele cu Internet wireless, indiferent de ruta pe care circula.

Acest serviciu este introdus pentru prima data in Romania, scrie Adevarul.

Astfel, absolut toti calatorii se vor putea conecta gratuit la Internet in perioada 1-8 decembrie, iar apoi accesul va fi tot fara plata, insa numai pentru posesorii de carduri de transport.

Dupa 8 decembrie, conectarea la Internet in mijlocul de transport se va putea realiza cu ajutorul unui cod de acces, care poate fi obtinut in doua moduri. Acesta se gaseste la orice chiosc STP sau poate fi obtinut online la prima accesare a serviciului, prin introducerea CNP-ului.

Orasul in care transportul in comun ar putea fi gratuit in decembrie

In plus, de Ziua Nationala a Romaniei, locuitorii si vizitatorii orasului Alba Iulia se vor putea plimba cu orice autobuz, pe orice traseu si oricat de mult vor dori, cu pretul unui singur bilet, care va fi valabil pe tot parcursul zilei de 1 Decembrie.

Operatorul de transport vrea sa incurajeze cat mai multi oameni sa viziteze Capitala Marii Uniri cu ocazie Zilei Nationale, sustinand ca STP le face acest "cadou" romanilor in fiecare an.

"STP face acest gest in fiecare an pentru a-i incuraja sa vina la Alba Iulia pe cat mai multi dintre cetatenii din zonele situate in jurul municipiului, acoperite de traseele STP.

Este un cadou pe care il facem de Ziua Nationala si reprezinta modul nostru de a sprijini autoritatile locale care organizeaza manifestarile dedicate acestei zile", a declarat directorul Societatii de Transport Public Alba Iulia, Stelian Nicola.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Internet autobuz Alba Iulia, #wireless autobuz Alba Iulia, #transport Alba Iulia Internet , #acces internet