Ai telefon cu Android? Esti cam usuratic!

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 19:11
2971 citiri
Ai telefon cu Android? Esti cam usuratic!
Foto: FreePhoneContracts.co.uk

Posesorii unui telefon cu sistem de operare Android au tendinta sa faca sex la prima intalnire, arata un studiu recent.

Sondajul realizat de site-ul de matrimoniale Match.com arata ca utilizatorii de telefoane mobile pot fi grupati si dupa preferintele in materie de sex sau intalniri, relateaza Venture Beat.

Conform sondajului, 62% dintre utilizatorii unui telefon cu sistem Android au spus ca au facut sex dupa prima intalnire si ca pot fi sedusi imediat.

Prin comparatie, 57% dintre utilizatorii de iPhone si 48% dintre posesorii de BlackBerry spun ca sunt atat de usor de sedus.

Amatorii de telefoane cu sistem de operare Android nu par insa sa faca un secret din apetitul lor pentru distractie - la sfarsitul anului trecut, o aplicatie populara pentru telefoanele cu Android era "I Just made love", descarcata de zeci de mii de utilizatori, care isi anuntau astfel prietenii ca tocmai au facut o partida de amor.

Aplicatie de succes de la Android - spune lumii intregi ca ai facut sex

De notat insa ca un alt sondaj, realizat de OKCupid, arata recent ca utilizatorii de telefoane cu Android au, in medie, si cei mai putini parteneri sexuali, in comparatie cu amatorii de BlackBerry sau iPhone (6, spre deosebire de 8,8, respectiv 12).

Cercetarile mai arata ca amatorii de iPhone sunt predispusi sa se intalneasca cu o persoana de la locul de munca - 25% dintre celibatari spun ca au avut o relatie la locul de munca in ultimii cinci ani.

Posesorii de BlackBerry par sa fie si mari amatori de alcool, 72% sustinand ca isi iau un pahar de tarie la prima intalnire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#Android, #telefon Android, #sex intalnire Android , #android