Aplicatia gratuita ce iti poate schimba mult telefonul Android

Marti, 19 August 2014, ora 08:00
8573 citiri
Aplicatia gratuita ce iti poate schimba mult telefonul Android
Foto: thenextweb.com

O noua aplicatie ce poate fi descarcata de oricine poate schimba mult interfata programului de operare Android, facandu-l mult mai util pentru fiecare utilizator.

Programul Aviate transforma ecranul telefonului tau intr-o interfata mult mai practica, in functie de nevoile pe care le ai si aplicatiile folosite in anumite perioade ale zilei, scrie Cnet.com. Aspectul programului de operare al telefonului este schimbat, el devenind un fel de asistent personal al oricui.

Astfel, aplicatiile ofera informatii mult mai importante pe parcursul intregii zile. Grupurile de aplicatii pot fi folosite in functie de perioada zilei si locul in care cineva se afla, chiar si atunci cand este la locul de munca. Utilizatorul are, de asemenea, posibilitatea de a interveni si de a edita ceea ce considera cel mai util pentru el.

De exemplu, el va primi in fiecare dimineata informatii legate de prognoza meteo, evenimentele importante ale zilei si stirile de care are nevoie. Atunci cand acesta pleaca de acasa, telefonul va folosi cu predilectie aplicatii ce il ajuta in deplasarea sa.

La introducerea castilor, o aplicatie pentru rularea muzicii se deschide automat. Nu in ultimul rand, noaptea se activeaza alte aplicatii prin care telefonul este trecut pe modul silentios, iar alarma urmeaza a fi setata pentru a doua zi.

Aviate nu face numai atat. Aplicatia personalizeaza fotografia de fundal a smartphone-ului, pune in prim-plan cele mai utilizate functii si ofera o interfata placuta de interactiune cu telefonul. Ea dispune si de mai multe teme ce o fac o optiune atractiva chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#aplicatii android Aviate, #descarca aplicatii android , #android