Telefoanele cu Android urmaresc si ele miscarile utilizatorilor

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 16:24
2967 citiri
Telefoanele cu Android urmaresc si ele miscarile utilizatorilor

Telefoanele mobile inteligente care utilizeaza sistemul de operare Android dezvoltat de Google colecteaza si ele date cu privire la miscarile utilizatorilor intr-o maniera similara cu cea a telefoanelor iPhone de la Apple.

Programatorul suedez Magnus Eriksson, citat de The Guardian, afirma ca diferenta dintre Android si Apple este ca telefoanele Android stocheaza informatii doar cu privire la locatia ultimelor 50 de antene de telefonie mobila si ultimele 200 de retele Internet Wi-Fi pe langa care a trecut utilizatorul, in timp ce telefoanele Apple stocheaza date cu privire la toate miscarile timp de un an.

iPhone si iPad iti inregistreaza fiecare miscare

In plus, fisierele sunt mai putin accesibile utilizatorilor de telefoane cu Android. Acestia au nevoie de ceva abilitati in materie de computere pentru a putea extrage datele stocate, in timp ce in cazul Apple, acestea pot fi recuperate usor, direct de pe telefon.

Miercuri, doi cercetatori britanici au publicat un studiu conform caruia Apple a inclus in iOS4, ultima versiune a sistemului de operare pentru telefoanele iPhone si tabletele informatice iPad, o functie care transmite in mod regulat informatii cu privire la pozitia aparatelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#android spion telefoane, #spionaj telefoane mobile, #iphone spionaj telefoane , #android