Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Care sunt cei mai buni antivirusi din lume in 2014? Testele arata topul mondial

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 07:57
7176 citiri
Care sunt cei mai buni antivirusi din lume in 2014? Testele arata topul mondial
Foto: lerablog

Cel mai recent raport al laboratorului independent AV-Test, realizat in urma unor teste efectuate in lunile ianuarie si februarie 2014, a dezvaluit cele mai bune solutii antivirus din lume. Pe primele locuri s-au situat programele de la Bitdefender, Kaspersky si Qihoo.

Testele s-au realizat pe calculatoare care foloseau sistemul de operare Windows 7 pe 64 de biti, potrivit IT Pro Portal.

In acest test, fiecare produs antivirus putea acumula 6 puncte la fiecare dintre cele trei categorii: protectie, performanta si usurinta in utilizare.

La categoria protectie, s-a verificat modul in care programele protejeaza impotriva atacurilor virusilor si ale programelor malware, cele mai recente si mai raspandite din lume.

Performanta s-a bazat pe modul in care programul antivirus incetineste activitatile curente ale utilizatorilor, precum copierea de date si descarcarea de software.

Usurinta in utilizare nu s-a referit la folosirea interfetei unui program, ci mai degraba la cat de des si cat de bine raporteaza antivirusul un fisier bun sau un site ca fiind malware.

Astfel, dupa analizele efectuate de AV-Test, s-a constatat ca pe primele locuri s-au situat programele antivirus ale companiei romanesti Bitdefender, al firmei rusesti Kaspersky si Qihoo, din China, care au obtinut 17,5 puncte. Au urmat McAfee, Norton si Trend Micro cu 17 puncte fiecare.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#cei mai buni antivirusi 2014, #top programe antivirus lume, #antivirus Bitdefender Kaspersky Norton , #antivirus
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Care sunt cei mai buni antivirusi din lume???? pentru cine???