Ziare.com

Caldo Privat Security - cum se impaca serviciile de securitate cu realitatea virtuala?

Advertorial
Luni, 24 Septembrie 2018, ora 11:59

   

Caldo Privat Security - cum se impaca serviciile de securitate cu realitatea virtuala?
Era digitala a trasat in ultimii ani directii clare in ceea ce priveste atat business-urile cat si clientii. Acestia din urma se asteapta, din ce in ce mai mult, ca informatiile dorite sa fie disponibile imediat, la un click distanta, iar decat sa astepte clientii sa vina la ei, companiile trebuie sa mearga acolo unde se afla cei care au nevoie de serviciile lor.

Vorbim despre facilitarea unei interactiuni personalizate, indiferent de dispozitiv sau de metoda.

Acest tip de interactiune si comunicare este cu atat mai necesara, atunci cand intra in discutie notiuni precum securitatea si protectia individului.

Plecand de la aceste nevoi esentiale ale fiintei umane, compania Caldo Privat Security a inteles ca serviciile profesioniste de paza si protectie pe care le pune, de peste 10 ani, la dispozitia clientilor sai, trebuie completate cu aceasta interactiune digitala.

Cum se impaca serviciile de securitate cu realitatea virtuala? Foarte bine, spunem noi! Dovada in acest sens o constituie recenta aplicatie VR (Virtual Reality) dezvoltata pentru Caldo Privat Security, care constituie o parte din trend-ul de digitalizare al companiei.Am tradus dorinta noastra de extindere a relatiei business-client bazata pe incredere, transparenta si comunicare eficienta - in aceasta aplicatie ce prezinta compania si diversele servicii oferite in VR, sub forma unor panorame 360.

Aplicatia de realitate virtuala pune la dispozitie informatii edificatoare, bine structurate si prezentate intr-o maniera grafica atractiva, privind serviciile Caldo (paza si control acces, situatii de urgenta, monitorizare si interventii, transport valori, garda de corp VIP, supraveghere video permanenta etc.).

Iar exemplificarile vizuale VR insotite de note explicative relevante reprezinta cea mai buna metoda de comunicare cu partenerii si clientii nostri.

De asemenea, aplicatia permite si vizualizarea unor cazuri concrete in care serviciile Caldo Privat Security au fost solicitate de catre clientii companiei, din diverse domenii de activitate precum evenimente sportive, culturale, educationale etc.

Caldo Privat Security are o experienta ampla in furnizarea de servicii de securitate in cadrul a diverse evenimente, facand fiecare experienta sa conteze prin asigurarea unui mediu sigur, ce permite persoanelor prezente sa se bucure de fiecare moment.

Mai multe despre echipa Caldo Privat Security puteti afla accesand acest link sau vizitand pagina oficiala de Facebook.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Caldo Privat Security
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 96 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor