Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

EURO 2016: Cele mai tari aplicatii pentru pasionatii de fotbal

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 07:57
6191 citiri
EURO 2016: Cele mai tari aplicatii pentru pasionatii de fotbal
Foto: UEFA

EURO 2016 este o competitie mult asteptata de microbisti. Chiar daca am debutat cu o infrangere, natioanala a facut un joc bun si romanii urmaresc cu sufletul la gura evolutiile viitoare. Insa cum poti sa fii la curent cu tot ce se intampla, oriunde te-ai afla?

Android Headlines a realizat un top 10 al celor mai utile aplicatii mobile pentru aceasta perioada plina de meciuri de fotbal.

Urmareste toate informatiile despre EURO 2016 pe Ziare.com si instaleaza-ti si aplicatia Ziare.com pentru a fi la curent oriunde te afli!

Aplicatia oficiala a UEFA Euro 2016

Era logic ca UEFA sa lanseze o aplicatie proprie pentru EURO 2016, care contine multe informatii si noutati despre echipe, dar si un live feed despre meciuri. Cel mai probabil, asa vei afla cele mai noi stiri despre competitie, insa are un mare minus: nu poti sa vezi scorul in timp real.

Descarca din Google Play

UEFA EURO 2016 Fantasy

In afara de aplicatia oficiala cu stiri despre competitie si informatii despre echipe, UEFA a mai pregatit o surpriza fanilor: un joc de tip fantasy football. Iti poti face echipe cu jucatorii de la EURO 2016, poti face transferuri, poti fii managerul lor etc. De asemenea, te poti alatura unor ligi private, pentru a te juca impreuna cu prietenii tai. Aplicatia e gratuita.

Descarca din Google Play

Soccer Stars

Acesta este un joc simplu, dar care creeaza dependenta. Ai 5 jucatori pe teren, iar tu trebuie sa dai gol. Mingea ricoseaza din marginile terenului, asa ca ai multe strategii pe care le poti adopta. Jocul poate fi descarcat gratuit, dar poti plati pentru a avea parte de anumite beneficii.

Descarca din Google Play

Virtual Beer

Berea joaca un rol important in socializarea in timpul meciurilor de fotbal, tocmai de aceea Virtual Beer a ajuns pe aceasta lista. Aplicatia nu face mare lucru: afiseaza pe ecran un pahar cu alcool, care se clatina in timp ce misti telefonul. Nu e ceva util, dar e amuzant.

Descarca din Google Play

Real Football 2013

Jocul a fost lansat de ceva vreme, insa Gameloft l-a actualizat pana in noiembrie 2015. Cu toate acestea, a ramas cel mai tare joc pe telefon pentru pasionatii de fotbal, datorita graficii excelente si a functiilor numeroase. De exemplu, in afara de meciurile in sine, iti poti infiinta propriul club si sa participi la diverse competitii.

Jocul poate fi descarcat gratuit, dar poti da bani pentru a avea parte de beneficii suplimentare.

Descarca din Google Play

PES Club Manager

Ideea acestui joc graviteaza in jurul ideii de a conduce un club de fotbal.

Descarca din Google Play

FIFA 16

FIFA este unul dintre cele mai populare jocuri pentru amatorii de fotbal virtual, iar versiunea pentru mobil este surprinzator de buna si are o grafica frumoasa. De asemenea, raspunde foarte bine la comenzi.

Descarca din Google Play

SofaScore Live Scores

SofaScore este cea mai populara aplicatie de scor live din magazinul Google Play. Vei afla informatii despre meciuri in timp real, poti sa urmaresti tot felul de statistici, sa vezi clipuri cu golurile inscrise, sa vizualizezi informatii despre fiecare jucator in parte etc.

Descarca din Google Play

FotMob - Euro 2016

FotMob este o alta aplicatie buna pentru scorul live. Iti ia ochii prin design si ofera multe statistici, insa nu ofera clipuri cu golurile, ca SofaScore. Mai mult, e exclusiv axata pe fotbal si nu include informatii din alte sporturi.

Descarca din Google Play

Kodi

Kodi este o platforma foarte cunoscuta de stiri, care poate fi accesata de pe mai multe platforme, de la smartphone-uri si tabletele pana la televizoare smart si calculatoare. De asemenea, aplicatia iti permite sa vezi gratis emisiuni TV inregistrate si filme, dar poti urmari live si posturile de televiziune.

Trebuie, insa, sa instalezi un plugin, precum Phoenix.

Descarca din Google Play

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#aplicatii euro 2016, #aplicatii fotbal , #aplicatii