Imbunatateste comunicarea cu soferul prin SafeChat

Advertorial
Luni, 27 Iunie 2016, ora 14:32
5586 citiri
Imbunatateste comunicarea cu soferul prin SafeChat

Cand ai de coordonat soferii unei intregi flote, buna comunicare cu acestia este esentiala. Chiar daca planifici cu atentie rutele pentru fiecare sofer in parte, stii ca activitatea nu decurge intotdeauna conform planului.

Pentru cei care isi doresc sa mentina comunicarea cu soferii cat mai simpla exista SafeChat, o aplicatie mobila web-based dezvoltata de SafeFleet, lider de piata in domeniul serviciilor de monitorizare GPS in Romania.

SafeChat asigura comunicarea bidirectionala intre dispecerat si soferi, care are rolul de eficientizare a programului si reducere a costurilor operationale.

Cu ajutorul aplicatiei, dispeceratul poate transmite informatii care influenteaza activitatea soferului:

  • Sa aloce sarcini soferului;
  • Sa transmita mesaje cu privire la comenzile pe care le are de efectuat;
  • Sa il anunte din timp de schimbarile de traseu sau destinatie;
  • Sa ii transmita care este timpul in care trebuie sa ajunga la destinatie.

Optiunile de care dispui in aplicatia SafeChat sunt:

Transmiterea de coordonate GPS - coordonatele pot fi deschise prin orice aplicatie de navigatie disponibila pe smartphone, astfel incat soferul sa fie directionat rapid catre destinatie.

Trimiterea de SMS-uri gratuite in aplicatie - SafeFleet permite trimiterea de SMS-uri gratuite din aplicatia SafeFleet Portal, care asigura o comunicare cu costuri scazute. Optiunea iti permite sa transmiti rapid si succint sarcinile soferilor.

Scanarea documentelor - Timpul de asteptare a documentelor din partea soferilor este anulat deoarece acestia pot scana si trimite documentele de care ai nevoie urgent direct de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei.

Incarcare fotografii - soferii pot incarca poze cerute de dispecerat fie pentru un mai bun control al procesului de distributie si transport, fie pentru a gasi mai usor o anumita locatie, avand fotografia acesteia.

Managerii de flota care folosesc SafeChat au putut observa imbunatatiri semnificative in activitatea companiei. Odata cu o coordonare mai buna, a crescut si calitatea serviciilor oferite clientilor, prin timpi de livrare mai buni.

De asemenea, transmiterea din timp a modificarilor de traseu sau asistenta la gasirea destinatiei au adus la economii de carburant prin eliminarea drumurilor inutile.

Chiar daca activitatea nu decurge mereu conform planului, cu cat comunicarea e mai buna intre soferi si dispecere, cu atat creste viteza de raspuns in situatii neprevazute, cu efecte pozitive asupra rezultatelor obtinute de companie.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit direct de pe Google Play.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#monitorizare GPS, #monitorizare GPS gratis, #aplicatie monitorizare GPS flota , #aplicatii