Vrei sa smotocesti, dar si sa ajuti un catel? Aplicatia care ti-l aduce acasa sau la birou

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 11:30
4479 citiri
Vrei sa smotocesti, dar si sa ajuti un catel? Aplicatia care ti-l aduce acasa sau la birou
Foto: Arhiva Ziare.com

Uber, compania care se afla in spatele aplicatiei care reprezinta o alternativa la taxiuri, a lansat, vineri, o campanie in Bucuresti, prin care iubitorii de animale pot petrece un sfert de ora cu un catelus fara stapan.

"Smotoceli la comanda? Noi spunem ca este exact ceea ce avem nevoie - putina iubire neconditionata din partea prietenilor nostri cu labute. Aducem UberPUPPIES in Bucuresti pentru ca toti sa avem parte de putina smotoceala in aceasta vineri, chiar inainte de Valentine's Day.

Anul acesta, poti da mai departe bucuria acestei zile catre animalutele de la Asociatia pentru protectia animalelor Robi si Asociatia Red Panda, partenerii nostri in acest proiect", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Prin optiunea PUPPIES nu se vor putea efectua curse. Cateii vor fi adusi la cei care comanda si vor ramane acolo timp de 15 minute. Fiecare masina are un singur animalut si este insotit de cate un voluntar de la una dintre asociatiile partenere Uber.

Tariful este de 30 de lei, iar acesti bani vor ajunge in conturile celor doua asociatii. De asemenea, poti dona si mai mult, daca vrei.

Ce pasi trebuie sa urmezi ca o masina Uber sa-ti aduca un catel

  1. Deschide aplicatia, vineri, 12 februarie, in intervalul 12:00-16:00
  2. Apasa pe "PUPPIES" in aplicatie si comanda
  3. Daca esti pus in legatura cu o masina, vei petrece 15 minute cu un catel de la adapost
  4. PUPPIES are un tarif de 30 lei minimum, insa poti alege sa donezi mai mult - daca vrei asta, anunta soferul sau insotitorul care va aduce catelul si acestia vor inregistra suma ceruta de tine

"Prin aceasta initiativa, alaturi de Uber, vrem sa reamintim ca animalele iubesc neconditionat, dar si ca, la randul lor, au nevoie de iubire. In acest moment, in adapostul nostru, se afla peste 250 de catei fara stapan si avem nevoie de tot sprijinul pentru a-i intretine, dar si pentru a le gasi o familie.

Voluntarii nostri vor insoti cateii si vor da toate informatiile necesare celor care vor dori sa se implice mai mult sau chiar sa adopte un catel in urma acestei campanii", a declarat Marilena Cristian, presedintele Asociatiei Robi.

La randul sau, Raluca Simion, presedintele Asociatiei Red Panda, a sustinut ca, de regula, oamenii isi fac mai greu timp sa viziteze adaposturile pentru animale.

"De aceea, folosim tehnologia Uber pentru a-i pune in legatura pe iubitorii de animale cu cei mai buni 'reprezentanti' ai nostri: cateii din Centrul de Adoptii Red Panda. Fiecare UberPUPPY va fi insotit de un voluntar care va avea grija ca totul se intampla in conditii de siguranta", a declarat aceasta.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#UberPuppies, #Uber catelusi comanda, #Uber caini, #Uber catelusi , #aplicatii