Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Blackberry nu se preda - vine cu o oferta Porsche de lux

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 07:07
3194 citiri
Blackberry nu se preda - vine cu o oferta Porsche de lux
Foto: extravaganzi.com

Blackberry nu mai este un jucator important pe piata telefoanelor inteligente, dar nu se preda. Un nou model adresat celor cu multi bani vine ca o noutate in domeniu.

Porsche Design P'9983 este rezultatul colaborarii dintre Blackberry si celebrul constructor german de masini Porsche, scrie engadget.com.

Cele doua companii sunt deja la a treia colaborare de acest fel. Primul telefon adresat celor bogati a fost P'9881, care s-a vandut in 170.000 de exemplare.

Apoi a urmat P'9982, care a fost comercializat in doar 30.000 de exemplare. Aceste cifre arata insa ca exista o piata si pentru asemenea gadgeturi foarte scumpe.

Noul smartphone Blackberry este o versiune putin modificata a unuia mai vechi, Q10.

El e dotat tot cu un procesor Qualcomm (MSM8960) dual-core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM si un ecran de 3,1 inchi cu rezolutie 720 x 720 pixeli. Bateria are 2,100mAh, iar capacitatea interna de stocare ajunge la 64 GB, cu posibilitatea adaugarii unui card de tip microSD de pana la 128 GB.

Tastatura lui se remarca prin designul deosebit, fiind acoperita cu un strat din plastic compozit asemanator sticlei. Sistemul lui de operare e reprezentat de varianta Blackberry 10.3, acesta permitand si rularea de aplicatii Android.

Nu in ultimul rand, telefonul dispune de o camera foto de 8 megapixeli, care are lentila acoperita cu cristal de safir.

Pretul ajunge la aproximativ 1.780 de euro.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#smartphone blackberry porsche, #telefon Blackberry, #pret smartphone blackberry , #blackberry