Ziare.com

Ce browsere mai prefera utilizatorii de Internet

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 22:22

   

Ce browsere mai prefera utilizatorii de Internet
Utilizatorii de Internet se orienteaza tot mai mult spre browsere ca Internet Explorer si Chrome, in timp ce Firefox continua sa piarda teren.

Conform datelor pentru luna octombrie, oferite de cei de la Net Marketshare, Internet Explorer este lider, acest browser fiind preferat de 58,49% dintre utilizatorii ce folosesc calculatoare de tip desktop, scrie Digital Trends.

Cresterea lui este una mica fata de septembrie, atunci cand procentul a fost de 58,37%. Chrome se situa in septembrie la 21,19%, iar in octombrie a ajuns la 21,25%. Firefox inregistreaza insa unele probleme.

Browserul dezvoltat de Mozilla a ajuns de la 14,18% (septembrie) la 13,91% in luna octombrie. Safari, care apartine companiei Apple, este pe locul patru, la distanta destul de mare de primele trei clasate. El detinea in septembrie 5,01%, iar luna trecuta s-a situat la 5,1%.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Se pare ca in cazul lui Internet Explorer au contat destul de mult imbunatatirile de securitate facute de Microsoft recent. Acelasi lucru se poate spune si despre Chrome, cei de la Google adaugandu-i unele extensii, in timp ce lipsa schimbarilor pentru Firefox s-a tradus intr-o scadere a popularitatii acestuia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3417 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Am vreo 5 browsere pe desktop. Le pot folosi si simultan.

pe Explorer il pornesc primul. Vreau sa ramin cu XP, asa ca o sa ramin fara Internet Explorer.
Firefox e bun pt Outlook e-mail, si downloads, pentru ca intrusii iti cer permisie. Si ca sa interzik unule linkuri care vin la pachet cu un site pasnic. pe scurt, chiar si situl ziare com vine cu doua linkuri active poloneze vizibile, ca sa nu mai vorbesc de rusi sau de hackerii Facebook-Pakistan-Bangladesh.
Chrome l-am sters pentru ca era lent si spion. Si il mai sterg cind se fofileaza iarasi.
Avant e chinez, era cel mai rapid, dar imi vinde mereu Viagra contrafacuta. L-am sters.
Mai sint vreo 19 browsere, toate mai rapide ca cele de mai su, dar nu vi le spun, pentru ca prefer sa aiba putini utilizatori.

 

avant e cel mai bun

restul sint aiureli.

daca vrei neaparat,avant are integrate motoare
de chrome si mozilla,desi nu stiu de ce :)

iar daca nu vrei reclame,instaleaza adfender.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor