Ziare.com

Microsoft a vrut ca Internet Explorer sa dispara

Luni, 18 August 2014, ora 09:06

   

Microsoft a vrut ca Internet Explorer sa dispara
Desi Internet Explorer (IE) este cel mai folosit browser din lume, Microsoft a vrut sa scape de perceptia negativa pe care o aveau unii utilizatori despre acesta.

In consecinta, gigantul IT a luat in considerare la un moment dat redenumirea IE, dupa cum au marturisit membrii echipei care se ocupa de dezvoltarea lui, intr-o sesiune "Ask Me Anything" organizata de Reddit, informeaza Tech Times.

Browserul si-a castigat o reputatie proasta din cauza versiunilor mai vechi, care sunt extrem de populare, in ciuda faptului ca nu sunt rapide si au probleme de securitate.

Totusi, se pare ca Microsoft a renuntat la ideea de a-i schimba numele. In schimb, a incercat sa multumeasca utilizatorii prin actualizarile repetate aduse browserului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Potrivit datelor contorizate de Net Applications, IE este cel mai folosit browser din lume pe laptopuri si calculatoare, cu o cota de piata de 58%.

Cea mai populara versiune este IE 8, desi Microsoft a mai lansat pana in prezent alte 3 actualizari.

C.P.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2286 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor