Ziare.com

Google, inca o miscare pe piata dominata de Apple: Asus Chromebox CXI

Sambata, 23 August 2014, ora 11:24

   

Google, inca o miscare pe piata dominata de Apple: Asus Chromebox CXI
Calculatoarele de tip desktop evolueaza si ele, devenind tot mai mici si mai practice. Asa este si Asus Chromebox, cu sistem de operare Google Chrome.

Chromebox CXI se adreseaza utilizatorului mediu, neavand performante care sa satisfaca cerinte prea mari, scrie Digital Trends. Procesorul lui (2957U, 16 GB SSD) este produs de Intel.

Acesta dispune de o memorie RAM de 2 GB sau 4 GB. Calculatorul vine cu numeroase porturi, in ciuda dimensiunilor sale mici. Astfel, utilizatorul are la dispozitie patru porturi USB 3.0, Ethernet, DisplayPort si chiar un cititor de card SD. Acesta suporta pana la 32 GB.

Chromebox CXI se poate conecta la Internet si wireless, cu ajutorul conexiunii de tip 802.11 b/g/n, producatorul oferind si una Bluetooth 4.0. Acer a introdus si optiunea Powerwash, aceasta resetandu-l la parametrii din fabrica fara sa afecteze informatiile importante ale utilizatorului.

In plus, calculatorul se poate apara singur impotriva virusilor si programelor nedorite, putand sa se intoarca la setarile anterioare care nu il pun in pericol.

Versiunea cu memorie RAM de 2 GB costa 135 de euro, iar cea de 4 GB ajunge la pretul de 165 de euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1450 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor