5 motive sa optezi pentru o camera de supraveghere in incinta business-ului pe care il administrezi

Advertorial
Miercuri, 27 Martie 2019, ora 13:47
7346 citiri
5 motive sa optezi pentru o camera de supraveghere in incinta business-ului pe care il administrezi
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

In societatea moderna actuala, administratorii business-urilor pot avea multe surprize, atat placute, cat si neplacute, din partea angajatilor, furnizorilor sau colaboratorilor. Nu de putine ori, prea multa incredere investita in unii oameni se va dovedi o alegere gresita.

Fiecare proprietar al unei afaceri la inceput de drum, sau al unei afaceri de renume pe piata interna si internationala trebuie sa ia in calcul montarea unor camere de supraveghere video pentru a preveni jafurile, furturile, atacurile armate sau comportamentele inadecvate ale clientilor.

Principalele motive pentru care un business are nevoie de camere de supraveghere video

Administratorii afacerilor la inceput de drum sau a celor care deja au un renume pe piata nationala si internationala trebuie sa ia in calcul montarea unor camere de supraveghere video din mai multe motive.

1. Productivitatea angajatilor creste, precum si seriozitatea colaboratorilor

Angajatii care sunt monitorizati video si sunt constienti de acest lucru sunt mult mai productivi si mult mai responsabili. Se va inregistra un numar tot mai mic al obiectelor si al produselor care lipsesc, precum si o scadere drastica a pauzelor. In plus, personalul este mult mai usor de monitorizat de catre manageri, iar seriozitatea furnizorilor si a colaboratorilor nu va mai fi pusa la indoiala.

2. Rata furturilor scade

Sistemul de supraveghere video montat la vedere va impiedica persoanele cu intentii dubioase sa isi duca la bun sfarsit planurile. Camerele de supraveghere vor monitoriza de regula locurile de acces si locurile in care se afla cele mai valoroase bunuri.

3. Supravegherea video este disponibila pe internet

Managerii si administratorii business-ului pot supraveghea de la distanta ce se intampla in incinta, chiar si atunci cand se afla la mare distanta. Cu ajutorul unui telefon mobil performant, al unei tablete sau al unui laptop cu o conexiune la internet foarte buna, supravegherea se va dovedi foarte eficienta, iar realizarea unei arhive video reprezinta rezolvarea oricarei situatii pentru evenimentele produse in locatia business-ului.

4. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se vor dovedi eficiente in instanta si in investigatii

Un avantaj foarte mare al detinerii unui sistem de supraveghere video la locul de munca este faptul ca acesta poate oferi dovezi in cazul unor investigatii pentru activitatea infractionala sau suspicioasa care are loc in jurul sau in interiorul companiei.

5. Identificarea persoanelor care intra in cladire

Administratorii business-urilor sunt sfatuiti sa investeasca nu numai in sisteme de supraveghere video, ci si in interfoane care sa ii ajute sa identifice persoanele care doresc sa intre in incinta cladirii si punctualitatea angajatilor.

In concluzie, montarea unor camere de supraveghere video reprezinta cea mai buna investitie si cel mai bun pas pe care il pot face administratorii companiilor mici, mijlocii si mari, care activeaza atat in domeniul comertului, HoReCa sau in alte domenii in care este necesara supravegherea atenta a angajatilor si a clientilor.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#camere supraveghere video, #interfon video , #camere video