3 modele speciale in topul celor mai tentante smartwatch-uri

Joi, 21 Mai 2015, ora 12:15
6463 citiri
3 modele speciale in topul celor mai tentante smartwatch-uri

Dupa telefoanele inteligente, tehnologia ne ofera acum si ceasurile inteligente. Evolutia este spectaculoasa, de la un simplu ceas la aceste gadgeturi "destepte", care preiau apeluri telefonice si mesaje, ne masoara pulsul sau nivelul de stres, ne atentioneaza daca radiatiile UV sunt prea puternice, ne numara pasii sau ne ajuta sa ne orientam.

Piata smartwatch-urilor este in plina dezvoltare, aducandu-ne tot mai des in atentie modele noi. Avand in mod constant oferte cu cele mai noi produse din domeniul tehnologiei, site-ul Okazii.ro propune utilizatorilor sai o serie de modele interesante de smartwatch, care se potrivesc persoanelor active si pasionate de gadgeturi.

Apple Watch

Apple Watch este gadgetul care introduce o noua categorie de produse in oferta Apple. Cu o lansare anuntata inca din septembrie 2014, acesta a ajuns in scurt timp unul dintre smartwatch-urile vedeta. Dispozitivul iese in evidenta prin atentia speciala acordata detaliilor, lucru pe care ne-am obisnuit sa-l regasim la toate produsele Apple.

Cu un touchscreen OLED de 1,7-inch si cu Bluetooth 4.0, Apple Watch Sport este primul lansat de catre cei de la Apple. Pasionatii de sport il vor aprecia in special pentru functia sa de monitorizare a ritmului cardiac, gratie senzorul optic cu care este prevazut.

Motorola Moto 360

Considerat cel mai bun smartwatch cu Android, acest produs se adreseaza mai degraba celor interesati de un dispozitiv cu o marime peste media celor de pe piata. Lista dotarilor include: ecran LCD de 1.5 inch, pedometru, senzor pentru ritm cardiac, doua microfoane pentru preluarea comenzilor vocale si receptor GPS.

Designul este interesant si foarte apreciat de cumparatori, iar produsul se pozitioneaza in clasa smartwatch-urilor Android de top. Cantarind doar 49 de grame, Moto 360 se prezinta intr-o carcasa metalica prevazuta cu un singur buton in dreapta ecranului si are avantajul ca poate fi incarcat wireless.

LG G Watch R

Smartwatch-ul creat cu Android Wear nu putea lipsi in 2015 de pe o piata de specialitate in care estimarile de vanzari la nivel mondial pentru astfel de produse sunt in jur de 25 de milioane de dolari.

LG G Watch R isi propune sa fie atat un accesoriu vestimentar atragator, cat si unul tehnologic, apreciat de pasionatii si cunoscatorii de profil. Display-ul rotund si constructia metalica solida amintesc intr-un fel de ceasurile de tip sport si sunt in acelasi timp doua argumente importante, care il fac atragator pentru cumparatori.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#top ceasuri inteligente, #top smart watch, #gadget inteligent , #ceas inteligent