Invazie de ceasuri inteligente. HP aduce un amestec intre clasic si modern

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 11:59
5304 citiri
Invazie de ceasuri inteligente. HP aduce un amestec intre clasic si modern
Foto: Digital Trends

Compania HP a colaborat cu un cunoscut designer de moda, Michael Bastian, pentru a crea un ceas inteligent cu totul special, care imbina trasaturile clasice cu cele moderne.

MB Chronowing seamana in unele privinte cu marci cunoscute de ceasuri ca Nautica, Tag Heuer si Gucci. Afisajul lui este unul de tip LED in nuante de alb si negru, avand in partea stanga sus o zona speciala pentru afisarea orei, scrie Digital Trends.

Microsoft ia fata Apple si lanseaza un ceas inteligent pentru amatorii de fitness (Foto)

Pe restul ecranului mai pot fi vizualizate informatii ca data si notificarile privitoare la SMS-urile primite, email-uri si alte informatii legate de calendar. In partea din stanga jos sunt disponibile date despre vreme si temperatura.

Numeroase functii si o autonomie mare a bateriei

Utilizatorul mai primeste, printre altele, si actualizari despre evenimentele sportive care il intereseaza.

Ceasul este dotat in partea dreapta cu trei butoane ce activeaza iluminarea ecranului, controleaza muzica pe care utilizatorul o asculta si ofera acces la meniul gadgetului.

Langa aceste trei butoane poate fi vazut, intr-o sectiune speciala, nivelul energiei disponibile in baterie. Ea ofera o autonomie impresionanta, de aproximativ o saptamana.

Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri si isi ajusteaza ora in mod automat, atunci cand cel care il poarta intra intr-un zona cu un alt fus orar.

MB Chronowing este compatibil cu smartphone-ul iPhone 4S (sau modelele mai noi ale Apple) si cu telefoane ce dispun de programul de operare Android 4.3 sau de o varianta mai noua a acestuia.

El vine la un pret destul de ridicat, de circa 280 de euro. Exista si o varianta mai scumpa, echipata cu o curea din piele de crocodil si ecran din cristal de safir, ea ajungand la pretul de 518 euro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#ceas inteligent hp, #hp ceas inteligent, #gadget ceas inteligent , #ceas inteligent