Prima carte scrisa pe Facebook in Romania

Marti, 22 Februarie 2011, ora 22:33
3087 citiri
Prima carte scrisa pe Facebook in Romania

Okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, lanseaza joi, 24 februarie 2011, prima carte scrisa pe Facebook, din tara noastra. Cartea este prezentata ca cel mai mare ghid de agatat scris vreodata si are 1.221 de autori, toti fiind prieteni Okazii, in reteaua de socializare Facebook.

Intitulata "Dragostea dureaza 8 secunde (cat sa spui cel mai tare text de agatat)", cartea include ilustratii semnate de caricaturistul roman Fabri Ioan Dorin. Volumul pastreaza nota amuzanta a titlului si caricaturilor, in spiritul ludic prezent in paginile Facebook, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com.

Evenimentul de lansare va avea loc in Bucuresti, pe 24 februarie, ora 20:00, la Embassy Hanul cu Tei, din strada Lipscani nr. 63-65.

Invitati la lansare, dr. Cristian Andrei si Mirela Zivari vor raspunde intrebarilor despre psihologia cuplului in epoca retelelor de socializare.

Unul dintre autorii cartii a fost desemnat, prin tragere la sorti, castigator al unei excursii romantice la Paris. El va fi prezent la lansare pentru a-i fi decernat premiul si va vorbi despre replica de agatat pe care a scris-o in carte.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#carte Okazii ro facebook, #lansare carte Okazii ro, #prima carte Facebook Romania , #comunitate