Miscare surpriza a firmei Adidas - Cu ce dispozitiv ataca Samsung (Video)

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 12:19
4069 citiri
Miscare surpriza a firmei Adidas - Cu ce dispozitiv ataca Samsung (Video)
Foto: BBC

Compania germana Adidas a lansat un ceas inteligent, care are un ecran tactil colorat si un senzor ce monitorizeaza pulsul, pentru a crea programe de antrenament.

Dispozitivul, care este destinat celor carora le place miscarea, mai include si un GPS, pentru a maximiza interpretarea informatiilor.

Cu aceasta miscare, firma germana, cunoscuta mai ales pentru echipamentele sportive, intra si in sectorul ceasurilor inteligente, scrie BBC.

Lansarea vine in aceeasi saptamana in care rivala Nike a prezentat o imbunatatire a dispozitivului propriu de urmarire a activitatilor.

miCoach Smart Run de la Adidas costa 399 de dolari, adica de doua ori mai mult ca Fuelband SE dezvoltat de compania americana, insa are mai multe functii ca acesta, precum un player audio care permite ascultarea fisierelor MP3 intr-o pereche de casti Bluetooth, oferind 3 GB de spatiu liber pentru stocare.

In plus, mai ofera si aplicatii compatibile cu sistemele de operare Android, Windows Phone si iOS.

Cei de la Adidas sustin ca utilizatorii pot folosi ceasul inteligent pentru a crea un program de antrenament, astfel ca cel care il poarta va primi sfaturi prin elemente grafice animate pe ecran, vibratii si comenzi audio, astfel ca va sti cand sa incetineasca sau cand sa alerge mai repede.

Dispozitivul are un ecran de 3,7 cm, care este mai mic decat cel al produselor similare dezvoltate de Samsung sau Sony.

Atat Galaxy Gear, cat si Smartwatch 2 ofera o multitudine de aplicatii pentru monitorizarea miscarilor, insa ele trebuie conectate la un smartphone cu sistem de operare Android.

Adidas mentioneaza ca bateria dureaza aproximativ 14 zile cand senzorii de urmarire sunt inchisi, insa ea scade la cateva ore cand modul de antrenament este activat.

Ceasul inteligent va fi disponibil in magazine in luna noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#ceas inteligent Adidas, #smartwatch Adidas, #noi ceasuri inteligente, #nou smartwatch, #Adidas miCoach Smart Run , #electronice