Cele mai bune suporturi auto magnetice din 2017

Advertorial
Marti, 09 Mai 2017, ora 13:27
16204 citiri
Cele mai bune suporturi auto magnetice din 2017

(P) Va puteti imagina viata fara un telefon mobil? Telefoanele mobile de astazi au capacitati enorme, facand ca aceste dispozitive mici sa fie o parte esentiala a vietii moderne.

Telefoanele mobile au devenit dispozitive de baza pentru o multitudine de sarcini diferite, cum ar fi navigarea pe Internet, trimiterea de e-mail-uri, redarea muzicii si multe altele.

Din nefericire, dependenta noastra pentru acest dispozitiv esential, ne-a facut sa nu mai ne gandim intotdeauna la siguranta si sa-l folosim, chiar daca suntem la volan, in plin trafic.

Un suport auto magnetic telefon ofera o cale mai sigura de utilizare a smartphone-ului in timp ce sofati.

Este un accesoriu obligatoriu, mai ales daca sunteti o persoana care nu poate sa renunte la telefon.

Tehnologia magnetica va permite sa tineti dispozitivul mobil intr-o locatie accesibila in vehicul, astfel incat sa il puteti folosi fara sa va luati ochii de la drum.

Scosche MagicMount

MagicMount de la Scosche este un suport auto telefon inovator care functioneaza perfect cu orice smartphone, de orice dimensiune.

Acest suport rezista la zgarieturi, se monteaza extrem de usor pe gurile de ventilatie ale masinii sau pe bord sau geamuri (in functie de modelul ales).

Pentru cei care merg des pe terenuri accidentate, alegerea unui suport auto telefon de la Scosche este cea mai buna idee, gratie adezivului special de la 3M folosit si a magnetilor foarte puternici.

WizGear Universal

Un best-seller in magazine, WizGear este un suport auto telefon universal facut pentru a se monta usor pe gurile de aerisire ale masinii.

Este durabil, genereaza un camp magnetic puternic capabil sa sustina orice smartphone si cateva tablete, si are o platforma pivotanta care orienteaza telefoanele in ce pozitie doriti dvs.

Este accesibil, usor de utilizat si nu are componente care ar putea deteriora telefonul sau masina. Avand mii de comentarii pozitive de la cumparatori, cu acest suport auto magnetic nu veti da gres.

Spigen Car Mount

Aclamat in majoritatea magazinelor unde este comercializat, Spigen este un brand de incredere cu multe produse demne de renumele sau.

Daca sunteti in cautarea unui suport telefon auto cu montura magnetica si doriti un produs de incredere, care sa isi merite banii ceruti, atunci acest model nu va va dezamagi. Se monteaza foarte usor pe toate tipurile de guri de aer din masina.

De asemenea, este durabil, are un suport ergonomic si foarte puternic. Finisajul este unul rezistent la zgarieturi, placi metalice duble si un cap pivotant la 360 de grade.

Mpow Grip Magic Air Vent Magnetic

Acest suport telefon auto dispune de un sistem usor de utilizat si un suport durabile ce este rezistent la zgarieturi. Este un suport auto magnetic ce se afla in top si care functioneaza foarte bine cu iPhone 6 si iPhone 6s, precum si cu o multime de alte telefoane inteligente cu Android.

Magnetii genereaza o forta puternica, care atrage si tine fixate atat telefoane mici cat si smartphone-uri cu ecran mare.

Daca pretul este unul important pentru dvs, atunci trebuie sa stiti ca acest suport este printre cele mai ieftine. Baza sa robusta si cauciucata amortizeaza vibratiile foarte bine.

WizGear Universal Stick

Este un suport auto telefon conceput pentru a fi utilizat cu mai multe branduri de smartphone-uri si mini-tablete. Este bine construit, se potriveste cu orice masina si are o platforma magnetica care nu dezamageste in timp.

De asemenea, este durabil, dispune de o tehnologie rapida de tip snap-swap, care faciliteaza instalarea si utilizarea.

In plus, suportul auto are o platforma ergonomica care nu blocheaza fantele de ventilatie si nici nu intra in campul vizual al soferului. In plus, telefonul montat pe acest suport se poate roti la 360 de grade.

Asadar, fara indoiala ca un suport auto magnetic este un accesoriu obligatoriu pentru autovehiculul dvs. Cand utilizati masina puteti fi siguri ca telefonul este in deplina siguranta.

De asemenea, veti fi un sofer mai bun si mai putin periculos, pentru ca nu veti mai cauta mereu telefonul prin masina, astfel veti fi mult mai atenti la drum.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#suport auto magnetic , #gadget