Cele mai tari electronice lansate la CES 2013 (Galerie foto)

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 12:41
4836 citiri
Cele mai tari electronice lansate la CES 2013 (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Cel mai important eveniment anual din domeniul tehnologiei, Consumer Electronics Show (CES) 2013, debuteaza luni. Marile firme, Samsung, Google, Windows, Intel, Nokia, LG sau Sony, se vor intrece in a lansa ultimele produse de top.

O multime de companii din intreaga lume ne vor uimi prin lansarile care vor capta interesul tuturor pasionatilor de gadget-uri si nu numai, potrivit Business Insider.

Noul televizor inteligent Samsung

Samsung nu a ascuns planurile legate de televizorul inteligent pe care il va prezenta la CES 2013. Compania a aratat in ultimele saptamani conceptul acestui dispozitiv, care va fi conectat la Internet si care are o interfata utila, cu ajutorul careia poate fi organizat tot continutul.

Nu se cunosc inca detaliile, dar se asteapta ca noul Smart TV de la Samsung sa fie in centrul prezentarilor de la CES.

Google TV

Google vrea sa faca senzatie cu noul sau televizor la CES 2013. Compania si-a anuntat deja partenerii sai, printre care LG, Asus, Hisense si Vizio, privind hardware-ul. In afara de TV, Google va prezenta si aplicatiile care pot rula pe ecranul televizorului.

Televizoare cu ultra-high definition

Producatori precum Samsung si Sony vor scoate in evidenta noile televizoare 4K la CES. Aceste televizoare au 4.000 de pixeli pe orizontala, adica vor avea cea mai buna calitate a imaginii disponibila in prezent.

Ecranul flexibil Samsung pentru smartphone

Samsung a anuntat ca va lansa un ecran flexibil pentru smartphone, astfel ca este de asteptat ca firma sud-coreeana sa prezinte prototipul acestei inventii la CES 2013.

Noi tablete si laptopuri cu Windows 8

De cand sistemul de operare Windows 8 are o interfata touch-screen, producatorii au precizat ca vor lansa o gramada de modele de tablete inteligente care vor rula cu acest sistem de operare. Se asteapta noi produse, inclusiv tablete care au si tastatura, care pot fi folosite ca un laptop.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#produse lansate CES 2013, #gadgeturi lansate CES 2013, #noi electronice CES 2013 , #gadget