Gadget-uri tari la cele mai accesibile preturi (Galerie foto)

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 07:32
6469 citiri
Gadget-uri tari la cele mai accesibile preturi (Galerie foto)
Foto: Arhiva

S-a dat startul oficial la luna cadourilor, iar magazinele pregatesc reduceri substantiale la toate produsele. Daca vrei sa achizitionezi un gadget tare la preturi accesibile, aceasta este perioada cea mai potrivita.

Iata cateva gadgeturi pe care le poti cumpara la preturi accesibile.

1. iPhone 4

Declarat cel mai bun smartphone al anului trecut, iPhone 4 inca este un telefon bun din punct de vedere calitativ, desi nu are sistemul Siri al versiunii 4S lansate in 2011.

In schimb, acum poate fi gasit la preturi mai accesibile. La Vodafone, acesta poate fi achizitionat pentru 69 de euro cu abonamentul de 59 euro/luna, la Orange telefonul costa 139 de euro cu un abonament de 29 euro/luna, iar la Cosmote, telefonul are un pret de 69 euro cu un abonament de 48 de euro/luna.

Daca vrei sa il cumperi la liber, iPhone 4 costa aproximativ 2.400 lei in magazinele de specialitate.

2. Kindle 4

Desi toata lumea a vorbit in 2011 despre tableta Kindle Fire, pentru cei care vor un e-reader bun, se pot orienta catre Kindle 4.

Gadgetul de la Amazon este mai mic, mai usor, fara tastatura, dar si fara touch, si se poate comanda de pe Elefant.ro, pentru 122 euro. In plus, poti citi peste 2,5 milioane de carti gratuite disponibile pe Internet.

3. Stiloul inteligent Livescribe

Desi arata ca un stilou normal, Livescribe Pulse are un reportofon integrat, cu o memorie de 2GB, si tine minte tot ce a scris utilizatorul sau, pe langa inregistrarea fiecarui cuvant spus de interlocutori. Astfel, atat inregistrarea, cat si notitele in sine pot fi transferate pe calculator. Se foloseste cu ajutorul unui caiet special, tot Livescribe.

Stiloul inteligent este disponibil in Romania la un pret de 145 de euro de pe smartpen.ro.

4. Consola Play Station 2

Daca iti plac jocurile mai vechi sau nu ai bani suficienti sa cumperi o consola de ultima generatie, Play Station 2 reprezinta cea mai buna optiune. In plus, poate fi folosit si ca DVD player, iar la emag.ro poate fi achizitionat pentru 429 de lei.

5. Tastatura wireless

Daca esti un impatimit al tehnologiei si inca nu ai un laptop, sau daca vrei sa dai un gadget cadou, cea mai ieftina solutie ar fi o tastatura wirless. Cel mai mare avantaj este pretul. Tastatura wireless este disponibila pentru doar 18 euro pe cel.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#gadgeturi ieftine, #iPhone 4, #Kindle, #Play Station 2, #tastatura wireless, #stilou inteligent Livescribe , #gadget